maximdoradca 29.07.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Pilnie poszukuję tanich, narożnych kabin prysznicowych!!! Co myślicie o Cersanicie macie coś lepszego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 29.07.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ja mam Kabi z hartowanego szkla, super w utrzymaniu, kosztowala ok tysiac zl. Uzytkujemy ja od 4 lat i wciaz jest w super stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawa 31.07.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 http://www.sanplast.pl/ mam od 5 lat i złego słowa nie powiem. Cenowo też są atrakcyjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 31.07.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ja mam Ravaka.... z promocji w Castoramie..... bardzo zadowolony jestem.... i polecam... zalety szkło hartowane, brodzik bardzo niski... mocna konstrukcja.... cena wtedy była około 1.000 zł kabina +brodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.07.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Mamy.Artweger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 31.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Mamy. Artweger ale te to chyba do tanich nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 31.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Kupiłem Hueppe narożną z przesuwanymi drzwiami model 1002.Jeszcze nie używałem.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Nie należą.Ale pytanie było,czy mamy coś lepszego.Nie doczytałem,że tanich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 01.08.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Castorama wyprzedaje Ravaka 90 cm narozna, szklo przezroczyste 460 zl brodzik niski - 30 zl Za niecale 500 zl masz porzadna duza kabine. Na Wlochach (dzielnica Warszawy) jeszcze widzialem - moze i po Polsce tez maja. Jeszcze nie zamontowana - ale juz ja polubilem za te cene (Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabelka 13.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Podoba mi sie kabina Novellini Linea czy jakos tak, jest w promocji w jednym z marketów, ale nie wiem jakiej jest jakości i czy łatwodostepne są cześci zamienne.Czy ktoś mógłby mi cos powiedzieć na ten temat?Czytałam różne dyskusje o kabinach i wydaje mi sie ze najlepiej kupić KOŁO, ale podoba mi sie ta Novellini co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 13.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Koło Akcent 90 Tania nie jest ale być może warta tych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrusiowo 13.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Hej chciałabym tylko dodać jedna kwestię. w swoim mieszkanku mam wprawdzie drzwi do kabiny kupiłam sobie z Koła przeźroczysta szyba - piekne bardzo mi się podabało- do czasu teraz ( po 4 latach) mam jej dośc woda w okolicy twarda więc na moich pięknych szybkach jest paskudny mleczny nalot i niczym nie moge go usunąć cify, cility i inne złote srodki nie działają i nie mogę sobie z tym poradzić - koszmar w nowym domku juz napewno nie będe miała przeźroczystych szybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabelka 13.09.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Co do osadu na szybach mysle że na to nei ma mocnych wiec sie z tym poodziłam, ale mam nadzieje ze wzorki na szybie załagodza sprawę. Gładkie szyby bardziej mi sie podobaja ale ze wzorem wydaja mi sie bardziej praktyczne i tez z atakimi sie rozgladam. POSZUKUJE KOMENTARZY co do firmy NOVELLINI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 13.09.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Koło Akcent 90 Tania nie jest ale być może warta tych pieniędzy Mam akcenta 90 ze szkłem przyciemnianym grafitowym,wygląda rewelacyjnie. W Leroy'u widziałem dość ciekawy brodzik + kabinę,firmy niestety nie pamiętam - 650zł za komplet.Naprawde jak za taką cenę prezentowała się bardzo,bardzo,bardzo przyzwoicie. Kabina była pomalowana w takie białe poziome paski ,ale wyglądało to naprawde fajnie..i portfela nie odchudzało zbytnio. A propo tanich kabin z sanplastu: mam od 5 lat i złego słowa nie powiem. Cenowo też są atrakcyjni. taaaa..... cenowo atrakcyjne są tylko kabiny z serii KNN reszta jest stosunkowo droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3porzeczki 13.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ja w nieco innej kwestii...czy ktoś obcinał brodzik z przodu? Kabina którą chcę kupić jest w zestawie z brodzikie, niestety nie jest to brodzik do zabudowy....a ja koniecznie chce zabudować, mogę zatem go obciąć z przodu? Oczywiście jest akrylowy...czy nie bedize przez to mniej stabilny, albo nie będzie bardziej "pracował" na łączeniu? No nie wiem, łamię się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carlgustav7 13.09.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 paskudny mleczny nalot i niczym nie moge go usunąć cify, cility i inne złote srodki nie działają i nie mogę sobie z tym poradzić . Ja wzišłem proszek do szorowania sanitariatów dowolnej taniej firmy plus gšbkę z szorstkš powierzchniš, osad w końcu zniknšł. Ale trzeba się zdrowo naszorować. Cudowne rodki do polewania brudu chyba można sobie darować. Nie wiem, na ile niszczy to powierzchnie szyby, ale pewnie nie bardziej, niż pozostawienie takiego osadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 13.09.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Hej chciałabym tylko dodać jedna kwestię. w swoim mieszkanku mam wprawdzie drzwi do kabiny kupiłam sobie z Koła przeźroczysta szyba - piekne bardzo mi się podabało- do czasu teraz ( po 4 latach) mam jej dośc woda w okolicy twarda więc na moich pięknych szybkach jest paskudny mleczny nalot i niczym nie moge go usunąć cify, cility i inne złote srodki nie działają i nie mogę sobie z tym poradzić - koszmar w nowym domku juz napewno nie będe miała przeźroczystych szybek. Użyj domestos,napewno zejdzie,polej i pozostaw na 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabelka 14.09.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Koło Akcent 90 Tania nie jest ale być może warta tych pieniędzy Mam akcenta 90 ze szkłem przyciemnianym grafitowym,wygląda rewelacyjnie. W Leroy'u widziałem dość ciekawy brodzik + kabinę,firmy niestety nie pamiętam - 650zł za komplet.Naprawde jak za taką cenę prezentowała się bardzo,bardzo,bardzo przyzwoicie. Kabina była pomalowana w takie białe poziome paski ,ale wyglądało to naprawde fajnie..i portfela nie odchudzało zbytnio. A propo tanich kabin z sanplastu: mam od 5 lat i złego słowa nie powiem. Cenowo też są atrakcyjni. Nie mam wyjścia jutro jade do Leroy'a taaaa..... cenowo atrakcyjne są tylko kabiny z serii KNN reszta jest stosunkowo droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 14.09.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hej chciałabym tylko dodać jedna kwestię. w swoim mieszkanku mam wprawdzie drzwi do kabiny kupiłam sobie z Koła przeźroczysta szyba - piekne bardzo mi się podabało- do czasu teraz ( po 4 latach) mam jej dośc woda w okolicy twarda więc na moich pięknych szybkach jest paskudny mleczny nalot i niczym nie moge go usunąć cify, cility i inne złote srodki nie działają i nie mogę sobie z tym poradzić - koszmar w nowym domku juz napewno nie będe miała przeźroczystych szybek. 1 sprawa... trzeba systematycznie myc powierzchnie szklane kabiny...i nie dopuścić do takiego stanu 2. jak miałem akwarium to taki nalot czyściłem zwykłą solą kuchenną, dokładnie taki osad mocno trzymający się.....efekt gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts