Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi Porta - jakie terminy dostawy?

Recommended Posts

..... ale chyba wolę mieć spokój niż rację ;)

idealny maz :) i zadne tam "chyba" ";)

a czy ktos zna idealna zone? ;)

Nio oczywiście... ja jestem idealna żona 8) :wink:

Bigbeat zamawiaj, zamawiaj te drzwi, myśmy na swoje (pewna firma "U") mieli czekać 16 tyg. :o Ale mój mężuś (też oczywiście idealny :wink: ) tak zakręcił jakiegoś kierownika z firmy "U", że mieliśmy je po niecałych 5 tyg. :D

Taaaa...

Właśnie mieliśmy zamawiać, ale mojej żonie się odwidziały :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .

Na tą chwilę rozpoczynamy poszukiwania od nowa (a za miesiąc będą obsadzone okna - jak nam zwiną to będzie super :-? ).

jejku - to nie wiesz ze kobieta zmienna jest? ;)

Jakis czas pozyjesz sobie z pieknymi drzwiami z deseczek nieheblowanych, zabrudzonych tynkiem i skobelkiem - ja drzewiej bywalo

Mozna zyc :))))

Wazne za harmonia w rodzinie :)

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

to moze wez sprawe w swoje dlonie....tupnij noga ;) jak to czasem nasze polowki potrafia i juz masz drzwi :)

tam jest od czorta wzorow - i naprawde nic a nic?

Pamietaj ze klamki i pochwyty mozesz dowolnie komponowac :)

Szyby takze jak i ich brak

masz wiele mozliwosci :)

a jak nie .............. wspolczuje :lol:

Ale pociesze Cie - moja jest podobna :oops: czuje jak mnie cisnie pantoflem zbyt czesto :(

Panowie, nie narzekajcie już tak na te swoje żony...zawsze mogły wam się trafić gorsze 8) :wink:

Bigbeat myśmy drzwi zew. wstawiali 7 miesięcy po oknach...nie pytaj dlaczego...mężuś...idealny mężuś... :-? Na ten czas kupiliśmy w Castoramie za jakieś 2 stówki drzwi metalowe, które wstawiliśmy potem do piwnicy. Jeśli nie masz piwnicy to zawsze możesz je odsprzedać sąsiadowi (który też ma "idealną" żonkę :wink: ). Propozycja druga, to całkowicie pozostawić wybór drzwi żonie-kochanej żonie :wink: z zastrzeżeniem, że jak nie dotrzyma terminu, to kupisz pierwsze lepsze które popadną :lol: