Bigbeat 29.07.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam Forumowiczów, wygląda na to, że przespałem sprawę zamówienia drzwi zewnętrznych Czy znacie takie miejsce, gdzie można zamówić drzwi zewnętrzne Porta (model Sopot, białe) z terminem dostawy (i montażu) ok. 1 miesiąc? Wszędzie słyszę 8 tygodni i się załamałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.07.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ty sie nie zalamuj tylko w te pedy zamawiaj bo niedlugo bedziesz musial czekac nie 8 a 10 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 30.07.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 2 lata temu to było nie do pomyślenia.Wtedy terminy 4 tygodniowe już były długie, ale teraz jest boom i niestety taka jest norma. Może inna firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek34 30.07.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ja zamówiłem drzwi DRE i czekałem 3 tygodnie a sprzedawca mówił że do czterech, oczywiście bez montażu bo sam je montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 30.07.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ale DRE ma tylko drzwi wewnętrzne Jutro rano biegnę zamawiać Portę - tylko to się podoba mojej żonie (mi nie bardzo, ale chyba wolę mieć spokój niż rację ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.07.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ..... ale chyba wolę mieć spokój niż rację idealny maz i zadne tam "chyba" ";) a czy ktos zna idealna zone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek34 31.07.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ale DRE ma tylko drzwi wewnętrzne Tak faktycznie, nie doczytałem tego że Ty pytasz o drzwi zewnetrzne. My drzwi wejsiowe kupiliśmy z Boryszewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ..... ale chyba wolę mieć spokój niż rację idealny maz i zadne tam "chyba" ";) a czy ktos zna idealna zone? Nio oczywiście... ja jestem idealna żona Bigbeat zamawiaj, zamawiaj te drzwi, myśmy na swoje (pewna firma "U") mieli czekać 16 tyg. Ale mój mężuś (też oczywiście idealny ) tak zakręcił jakiegoś kierownika z firmy "U", że mieliśmy je po niecałych 5 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 31.07.2006 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Taaaa... Właśnie mieliśmy zamawiać, ale mojej żonie się odwidziały . Na tą chwilę rozpoczynamy poszukiwania od nowa (a za miesiąc będą obsadzone okna - jak nam zwiną to będzie super ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 31.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Taaaa... Właśnie mieliśmy zamawiać, ale mojej żonie się odwidziały . Na tą chwilę rozpoczynamy poszukiwania od nowa (a za miesiąc będą obsadzone okna - jak nam zwiną to będzie super ). jejku - to nie wiesz ze kobieta zmienna jest? Jakis czas pozyjesz sobie z pieknymi drzwiami z deseczek nieheblowanych, zabrudzonych tynkiem i skobelkiem - ja drzewiej bywalo Mozna zyc ))) Wazne za harmonia w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 31.07.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 No ja nie wiem, czy będę w stanie uczestniczyć w tej harmonii, jak nam buchną okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 31.07.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 przeciez alarm mozesz spokojnie odpalic Moze cos wybierze na http://www.adeco.pl co prawda koszta wyzsze ale wzory......echhh.....juz wiem jakie drzwi bede mial w swojej przyszlej chalupie - tylko kto mi poda 6 dobrych cyferek miedzy 1 a 49? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 31.07.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Właśnie oglądaliśmy i mojej żonie się nie podobają. Ja nie wiem, czy ktokolwiek produkuje takie, które się jej podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 31.07.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to moze wez sprawe w swoje dlonie....tupnij noga jak to czasem nasze polowki potrafia i juz masz drzwi tam jest od czorta wzorow - i naprawde nic a nic? Pamietaj ze klamki i pochwyty mozesz dowolnie komponowac Szyby takze jak i ich brak masz wiele mozliwosci a jak nie .............. wspolczuje Ale pociesze Cie - moja jest podobna czuje jak mnie cisnie pantoflem zbyt czesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Panowie, nie narzekajcie już tak na te swoje żony...zawsze mogły wam się trafić gorsze Bigbeat myśmy drzwi zew. wstawiali 7 miesięcy po oknach...nie pytaj dlaczego...mężuś...idealny mężuś... Na ten czas kupiliśmy w Castoramie za jakieś 2 stówki drzwi metalowe, które wstawiliśmy potem do piwnicy. Jeśli nie masz piwnicy to zawsze możesz je odsprzedać sąsiadowi (który też ma "idealną" żonkę ). Propozycja druga, to całkowicie pozostawić wybór drzwi żonie-kochanej żonie z zastrzeżeniem, że jak nie dotrzyma terminu, to kupisz pierwsze lepsze które popadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.08.2006 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Wreszcie sie udało Chyba jutro zamówimy - drzwi z fabryki Piotra Hilczera. Tylko cena trochę niezła - prawie 4000PLN - ale biorę to "na klatę" (najwyżej się skicham ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts