s.piotr 29.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam Wszystkich 17 lipca 2006 zaczeliśmy budowę domu LMP42alink do projektu:http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=55724&page=1 fotki z realizacji:http://www.autoo.pl/dom/ Pozdrawiams.piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.07.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 No cóż bardzo ładnie to wygląda. Mi się podoba ten wzorowy porządek na budowie. Mam kilka pytań: Czy na wylanym chudziaku (przed bloczkami fundamentowymi) położyliście folię poziomą? Budujecie z Ytonga? Do czego służą te leżące płyty? Pozdrawiam i prosimy o więcej. My zaczynamy za 2 tygodnie więc można już teraz podpatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.piotr 30.07.2006 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 na ławach fundamentowych jest folia(widać to na fotkach)budujemy z Faelbetunie wiem jakie płyty, na tarasie leżą belki stropowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.07.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 bardzo ładny projekt. gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 14.08.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam, Buduję ten sam dom, tyle, że nie "a" - czyli bez garażu (będzie osobno). Nanosiliście jakieś poprawki w stosunku do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.piotr 28.08.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 witamnie nanosiliśmy zmian w projekcie domu, jedynie garaż był poszerzany.Natomiast już na etapie budowy rezygnujemy z okien przy drzwiach wejściowych będą poprostu szerokie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 09.09.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 My też zmniejszyliśmy otwór drzwiowy do rozmiarów standardowych. Dobrym pomysłem jeste też powiększenie dolnej łazienki kosztem wnęki w wiatrołapie (tego nie zrobiliśmy) oraz skrócenie korytarzyka na poddaszu - łazienka powiększy się , powstanie fajne wejście do łazienki (i to zrobiliśmy). No i my podnosiliśmy poddasze całe, tak aby w najniższym punkcie ściany miały metr wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 08.12.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kolejny watek z LMP 42 wiec i tu sie "pochwale" Zaczelismy budowe pod koniec kwietnia tego roku - wprowadzilismy sie jakis miesiac temu:) zdjecia ponizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 17.08.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 czy mozecie napisac czy pomieszczenia sa wystarczajace i jak sie uzytkuje domek.gratuluje zakonczenia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 19.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Bardzo spodobała mi się wasza podbitka dachowa. Czy to PCV?Jeśli tak , to czy mógłbyś napisać z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepi_2005 04.09.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Mam pytanie jaki to jest kolor dachówki Prodach. Czarny czy stalowy, Wygląda super jak cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 04.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Bardzo spodobała mi się wasza podbitka dachowa. Czy to PCV?Jeśli tak , to czy mógłbyś napisać z jakiej firmy? witam, przyłączam się do pytania o podbitkę. Bardzo ładna.Co to za materiał i jakie koszty? z góry dzięki za odpowiedź pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts