Bigbeat 30.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Mój wykonawca właśnie zaczął układanie dachówek. Wczoraj oglądałem postępy i zauważyłem, że w niektórych miejscach w folii paroprzepuszczalnej pojawiły się dziury - o wielkości ok. 5...10cm . Widać wyraźnie, że po prostu ktoś chodzący po łatach, na których "wieszane" są dachówki, zrobił je czubkiem buta. Czy takie uszkodzenia można dopuścić, czy też powinny (lub muszą) zostać naprawione? Jeśli trzeba naprawić, to w jaki sposób? Bardzo proszę Forumowiczów o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 30.07.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Trzeba naprawić, jest taśma do sklejania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jak sie nazywa ta folia ? Winny moze byc tylko jeden z nich , niech zdejmie kowbojki i zalozy trampki bo bedzie robil nastepne ( za male doswiadczenie w chodzeniu po dachu i slaba folia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 31.07.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Rozmawiałem dzisiaj z panami - okazało się, że oczywiście będą zaklejać. Szef tej ekipy powiedział, że - niestety - czasem zdarza się, że któremuś noga wpadnie, i bił się w piersi, że zawsze zaklejają (odpowiednią taśmą, ewentualnie łątami z folii)tuż przed kładzeniem dachówki w okolicach dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts