_Beti_ 30.07.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 czy ma ktoś z was zdjęcia z robienia stropu z skosami, lanego ( żelbetonowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 30.07.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Zajrzyj tu:http://www.republika.pl/maszewo/manuela.html Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 30.07.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 To mój stropik, podaj adres to wyślę, ino szykuj pojemna skrzynke bo nie umiem kompresować fotek a będzie tego z 50 MB.A jak robiłem ten stropik to mówiono na mnie wariat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 30.07.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 niestety żadna poczta mi nie przyjmie takiej ilości nie skompresowanych fotek na pewno nie dasz rade tego pomniejszyć zależy mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 30.07.2006 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ESKIMOS nie masz więcej fotek jakie wymiary ma kratka na zbrojeniu i kto ci robił szalunki i zbrojenie ekipa ? my obawiamy sis trochę tej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 31.07.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 niestety żadna poczta mi nie przyjmie takiej ilości nie skompresowanych fotek na pewno nie dasz rade tego pomniejszyć zależy mi Po 10-12MB przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 31.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ESKIMOS nie masz więcej fotek jakie wymiary ma kratka na zbrojeniu i kto ci robił szalunki i zbrojenie ekipa ? my obawiamy sis trochę tej wysokości Strop a wiec i fotki są Cypka (patrz wyżej) - wiec to On udzieli Ci, mam nadzieję tych informacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts