ShadowWinter 30.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam wszystkich!! Właśnie jestem na etapie zmiany wykładzin na panele, moja wiedza o nich jest dość szczątkowa prosiłbym Was o wszelkie rady w związku z tematem tzn nie jak je kłaść a jakie panele wybrać, jakiego producenta i jaki rodzaj? Panele ścienne ze szkła kolorowego - czy warto? Ważna rzecza jest, iz mam w domu psa i czy panele w tym wypadku nie ulegna szybkiemu zniszczeniu?? Za wszelkie rady dziekuje:) Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HVPS 30.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 kwestia podstawowa jest okreslenie srodkow na m2. ceny paneli wahaja sie od 18zl-140zl. jedno jest pewne przy piesku AC4 i raczej ulozone nie na piance czy papierze tylko plyty wyciszajace bo od stukotu psich pazorkow oszalejesz. w klasie sredniej lub sredniej niskiej proponuje wyroby classena sa naprawde bardzo dobre cena 30-40zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 30.07.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ja też kupiłem Classena i takie (lub lepsze) doradzam. Udało mi się załatwić AC3, 8 mm. (bardzo ładny dąb deska) po 26 zł. Jeśli chodzi o podkład to także popieram mojego przedmówcę. Położyłem moje panele na płytach 5mm (Arbitron). Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 09.08.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A ja odradzam panele jezeli masz zwierzaka. Moje wyglądaja ... nieciekawie Dlatego nigdy więcej paneli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HVPS 10.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 oczywiscie ze jesli kogos stac to najlepiej naturalne drewno np. jotoba i zaolejowane ale co jesli ktos ma do dyspozycji np. 50zl/m2?panele wspomnianego classena spokojnie znosza chodzenie w butach i psa. sprawa kolejna jest podklad nalezy unikac kladzenia tylko na piance bo podloga bedzie sie uginac co z czasem skutkuje szczepieniem sie brzegow paneli i latwiejsza penetracja wody a to oznacza koniec zywota dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spayder 11.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A co najlepiej położyć pod panele mając na względzie aby były jak najcieplejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.08.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Położyłam panele równo rok temu (KRONOPOL). Miały być super wytrzymałe, ale.... już widzę, że w kilku miejscach są miniaturowe "odłupane" cząsteczki... Do tego to przyciąganie kurzu i "koty" co drugi dzień Gdybym mogła cofnąć czas - wolałabym zapłacić kilka razy więcej i położyć parkiet !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts