jarkotowa 30.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Mam betonową wylewkę, która się potwornie pyli. Będą na niej kladzione plytki, ale zanim to nastąpi umrę na astmę z powodu pylu Zagruntowanie pomogloby na ten cholerny pyl. Ale czy potem przykleję spokojnie gres? Choć wydaje mi się, że wlaśnie przed kladzeniem plytek należy podloże zagruntować. A może nie? Czekam na podpowiedzi bo ten pyl mnie zniszczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Gruntuj, na jakiś czas starczy, ale przed gruntowaniem postaraj się dobrze powierzcnię odkurzyć. Niestety odkurzacz odpada, worek zapycha się po kilkunastu sekundach choć jest praktycznie pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 30.07.2006 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Dzięki! Ulzylo mi. W tym tygodniu sie za to biore. A z odkurzaniem pylu mam juz doswiadczenie. Maz w mieszkaniu postanowil wyszpachlowac sciany. Sie napylilo to odkurzyl i odkurzac sie zmienil w betoniarke. Silnik sie zapylil i wyl, jak syrena alarmowa. Tyle by bylo z cichutkiego elektroluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Zagruntowałem wylewkę na tarasie starczyło na rok z okładem. W miejscach gdzie operowało słońce trochę musiałem poprawić. Ale kurzu praktycznie zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 30.07.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Mam betonową wylewkę, która się potwornie pyli. Będą na niej kladzione plytki, ale zanim to nastąpi umrę na astmę z powodu pylu Zagruntowanie pomogloby na ten cholerny pyl. Ale czy potem przykleję spokojnie gres? Choć wydaje mi się, że wlaśnie przed kladzeniem plytek należy podloże zagruntować. A może nie? Czekam na podpowiedzi bo ten pyl mnie zniszczy! bezwzglednie zagruntuj, nawet dwukrotnie, gres sie moze nie przykleic jesli podloga bedzie pylic, ale po zagruntowaniu ? jesli podloze jest chlonne (a sadze ze jest) na pierwsza warstwe rozciencz grunt z woda - 1:0,75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts