PRYMUS_BMW 30.07.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam wszytskich na poczatku zaznacze że jestem świezy na tym forum ale z innych mam już nawyk że zanim zapytam - szukam.Niestety w tym przypoadku nie znalazłem nic wiec zapytuje. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z firmą spółka cywilna JAZBAD domy z bala, firma ma swoją ekspozycje na http://www.wioska.com która dziś odwiedzilismy gdyź w przyszłym roku chcemy postawić dom z bala.Siedziba firmy jest w Konstancinie Jeziornj koło Warszawy. Ani poprzez google ani przez to i inne fora nie moge dotrzeć do jakiś opinii o tej firmie dlatego też to pytanie. Z góry dziekuje za odpowiedzi będe tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taboo7 20.02.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam, Mimo tego że wątek stary ja teraz podejmuję decyzję o budowie domu z bali i szykam firmy która mi to postawi. Prosze o informacje i doświadczenia związne z taką budową i opinie na temat firmy JazBadPozdrawiam, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts