mclokis1 30.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 witam wszystkich "SILIKATOWCÓW". Właśnie jestem przy wyborze materiału na ściany i mam jedne dylemat odniśnie silikatów: jak się je docina. czekam z niecierpilością na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 31.07.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Duża szlifierką kątowa i tarcza do betonu powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 31.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 geno ma rację. (tylko nie wiem dlaczego murarze nie używaja szlifierki, tylko rąbią młotkiem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclokis1 31.07.2006 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 dzięki za info. to mi pomoże w decyzji, bo bałem sie że bedę potrzebował gilotyny albo czegoś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.07.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ja ciołem kątówka , mozna ciąć tez piłka z dużymi zebami - murarze walą siekierpkami bo szybciej. Moj sąsiad wręcz zażyczył sobie by docikni były szlifirka bo on nie chce mieć poogryzanych ) Złożeczyli ale zrobili tak jak sciał. Z ciekawostek powiem ze widziałem także aparatów którzy docinali bloczki piła spalinowa do drewna Polak potrafi sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts