darekul 31.07.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ...napiszcie mi prosze czy musze udac sie do jakiegos architekta jezeli chce zmienic strop akermana (ten jest w projekcie) na strop teriva, czy moze jest to zbedne, w sumie te dwa rodzaje stropow sa do siebie bardzo podobne wiec sie zastanawiam czy jest taka potrzeba, z gory wielkie dzieki za pomocpozdrawiamdarekul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 31.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 moim zdaniem nie trzeba - trzeba tylko dobrać ktora terrivajak masz wątpliwości - skontaktuj się z firmą produkującą terrivę, często oni dokonują adaptacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekul 31.07.2006 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 dzieki wielkie pozd darekul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedzio 31.07.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ja zmieniam terrivę na strop lany na mokro i mój kierownik budowy powiedział, że nie ma problemu (nie muszę robić żadnych zmian projektowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 05.08.2006 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 ja zmienialem terive na akermana-bez zadnej zgody,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibzwein 05.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Ja zmieniam terrivę na strop lany na mokro i mój kierownik budowy powiedział, że nie ma problemu (nie muszę robić żadnych zmian projektowych). A kto zaprojektował zbrojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 05.08.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Ja zmieniam terrivę na strop lany na mokro i mój kierownik budowy powiedział, że nie ma problemu (nie muszę robić żadnych zmian projektowych). A kto zaprojektował zbrojenie? Pewnie KB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadius 05.08.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 ja zmieniałem lany strop na terive i miałem kontrol nadzoru i nawet się nie skapneli.zmien strop bez zgody projektanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 05.08.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 A jaksięzmieni z drewnianego na lany lub terivę, to ktoś z nadzoru budowlanego się skapnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 05.08.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 jak się dom zawali to raczej tak... zobaczą to w telewizji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 05.08.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 ja zmieniałem lany strop na terive i miałem kontrol nadzoru i nawet się nie skapneli.zmien strop bez zgody projektanta. kontrole nadzoru budowlanego na budowie domu jednorodzinnego?? nie maja tam co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 05.08.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 gdy sąsiad doniesie że są jakieś nieprawidłowości muszą przyjść chociaż im się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 09.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 gdy sąsiad doniesie że są jakieś nieprawidłowości muszą przyjść chociaż im się nie chce... no tak zapomnialem o zyczliwym sasiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts