henryk_baszkowka 31.07.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 czy jakos tak Mam zamontowane okna i musze sie umowic z murazem na otynkowanie otworow okiennych (i chyba z innym niz kladl pozostale tynki). Tynk cementowo-wapienny. Ile to moze kosztowac (cena chyba za mb). Tynkaz cos mowi ze to kupa roboty i ze bedzie tydzien siedzial :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.07.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 To prawda, ze kupa roboty. Mi tynkarze (gips za gregatu) mowili jesienia o 25 zl/mb, ale na wiosne jak wstawilem okna, nie chcieli przyjsc tego wykanczac. Na metrach kwadratowych powierzchni lepiej sie zarabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 31.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Robiłem to sam, tynki cem-wap.Pierwszy i ostatni raz w życiu.Mnóstwo czasu zmarnowałem.Nie dziwię się, że nie chcą do tego przychodzić, bo metrów mało i upierdliwa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaroW 03.08.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam, w zasadzie każdy tynkarz za ten rodzaj obróbki bierze tyle ile m2 pokrywa obrabiane okno x cena wykonania m2 tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts