tres34 31.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 W Muratorze i in. czasopismach pisze sie ze stan surowy kosztuje najmniej 130tys. PLN i to za dom wiekosci kurnika. Dziwne, bo mnie kosztowalo polowe tej kwoty a powierzchnia przekracza 300 m2. Chetnie bym sie dowiedzial na co idzie ta druga polowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 31.07.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ja wymieniłęm sobie tłumik w samochodzie za 0 zł a zajeło mi to dwie godziny, serwis kasuje powiedzmy 100 zł. No i co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 31.07.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 W Muratorze i in. czasopismach pisze sie ze stan surowy kosztuje najmniej 130tys. PLN i to za dom wiekosci kurnika. Dziwne, bo mnie kosztowalo polowe tej kwoty a powierzchnia przekracza 300 m2. Chetnie bym sie dowiedzial na co idzie ta druga polowa. To tylko się cieszyć!! Ja już u siebie widzę że na stanie zero zejdę poniżej podanej kwoty Jestem z tego rada bo więcej kasy będzie na dalsze etapy budowania mojej Miłej chwili Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja wymieniłęm sobie tłumik w samochodzie za 0 zł a zajeło mi to dwie godziny, serwis kasuje powiedzmy 100 zł. No i co z tego? Geno podwędziłeś tłumik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolecik 24.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Może jest to wynikiem tego, że do kalkulacji używają najwyższych cen za robocizne i najlepszych materiałów...A może wolą podać ciut więcej, aby potencjalny inwestor miał zapas pieniędzy na nieprzewidziane wydatki...Ale najlepiej to oni wiedzą!!!Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.09.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Uwzględaniają może tylko i wyłączenie materiały "reklamodawców" i stąd takie koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.03.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mój mąż za kazdym razem sie denerwuje jak ogląda Muratora Mówi, że jak miałby budować wg tych wszystkich zaleceń i z tych materiałów co proponują to stan surowy zamknięty wyszedłby dwa razy tyle niż planowane. Ale ja tam lubię Muratorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts