Saszka 31.07.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam. Jakiś czas temu zakupiłem Grohe Rapid SL. Montażu dokonał hydraulik.Kiedy doszło do używania zestawu to okazało się że ze spłukiwania nici - zwyczajnie cieknie z niego woda. Następnie zdemontowałem przycisk i okazało się że nie ma jednego z pary (wg. instrukcji jest) przewodów które łączą przycisk z mechanizmem w środku. Czy ktoś może mi powiedzieć jak mam się dobrać to tego sprzętu aby działał poprawnie: jak wyjąć spłuczkę, gdzie szukać drugiego przewodu i co zrobić aby spłukiwał ...... Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 31.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Reklamuj u sprzedawcy lub dostawcy. Zgodnie z przepisami prawa konsumenckiego masz prawo do reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saszka 31.07.2006 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zapomniałem dodać że wyciek ma miejsce do muszli po odkręceniu zaworu. Zwyczajnie woda nie zbiera się w zbiorniku. Dzwoniłem do serwisanta i powiedział że sprawa jest generalnie prosta, wystarczy podłączyć drugi przewód do przycisku i pokręcić "czymś" przy pływaku. Czy ktoś ma na ten temat wiedzę? Robił to ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek_Poducha 25.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Mam ten sam problem. Pamiętasz jak go rozwiązałeś??? Pomocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.07.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Sprawdź czy masz prawidłowy przycisk (czy był w zestawie?) Sprawdź czy tył przycisku jest biały czy żółty(to jest różnica) a i pogmeraj ewentualnie wewnątrz stelaża czy czasem drugi wężyk się gdzieś nie zawinął(miałem taki przypadek). W razie czego dzwoń do serwisu (chętenie pomagają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 01.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Z tego co mi wiadomo jest tylko jeden wężyk , kiedyś były dwa ale ztego zrezygnowali.W środku spłuczki jest blokada taki czerwony plastik trzeba to zdemontować inaczej przycisk nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts