adi_ 11.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 czesc nie tylko dzwi do garazu z domu ale i z garazu do kotlowni i pomieszczenia gospodarczego a i bedzie garaz na dwa autka ale tylko jeden bedzie stal ale za to miejsce bedzie na moj warsztacik bo lubie pogzebac w drewnie a w kotlowni jeszcze bedzie maly prysznic zebym brudny zonie do lazienki nie wlazil zaraz jak ja sprzatnie lub w pomieszczeniu gospodarczym jeszcze zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 27.09.2006 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zaplanowaliśmy takie drzwi, bo będą niezbędne, teraz trwa dyskusja, czy w garażu warto zrobić gdzieś małą umywaleczkę, bo będzie on połączony z pom. gospodarczym, a tu można się ubrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 27.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zaplanowaliśmy takie drzwi, bo będą niezbędne, teraz trwa dyskusja, czy w garażu warto zrobić gdzieś małą umywaleczkę, bo będzie on połączony z pom. gospodarczym, a tu można się ubrudzić. Warto. Wydatek niewielki, bo w pomieszczeniu gospodarczym zwykle jest juz woda i kanalizacja, a pozwoli to nie wnosić tego "czarnego" brudu do domu a zwłaszcza do łazienki w domu, jak też obmyć się zmieniając pracę z "brudnej" na bardziej czystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A jakie drzwi powinny być pomiędzy garażem a kotłownią? Mam układ: 1) z zewnątrz do kotłowni; 2) z kotłowni do garażu; 3) z garażu do domu Co mówią przepisy o drzwiach w takich pomieszczeniach? Jakie powinnam kupić? czy p.poż czy zwykłe metalowe? a może drewniane? Wątek ciekawy, na jedno pytanie nie padła żadna odpowiedź. Jak to jest z powyższym ? Regulują to jakieś przepisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 17.12.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 planuje przejscie garaz-dom poprzez pomieszczenie gospodarcze, nie wyobrazam sobie dlaczego nie skorzystac z okazji jego realizacji i lepszego skomunikowania mojej "nieruchomosci" ))) jesli stwierdze ze nie korzystam, ze wieje chlodem, ze zabiera potrzebna powierzchnie (sciana do wykorzystania na mabel lub tez podloga na uchylanie drzwi), to zamuruje bez zalu i tyle, wole taka kolejnosc, niz stwierdzenie ze mogloby takie przejscie byc, kiedy dom juz jest wykonczony i brak checi i kasy na jego realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 19.12.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 nie wiem czy zwróciliście uwagę ale temat watku pojawił sie w ostatnim numerze muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksetvipb 19.12.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ...oczywiście, że zostawić... ...chyba, że lubisz marznąć, tachać zakupy naokoło itd. itp. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 19.12.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Ja takowe rozwiazanie mam i za nic w świecie nie zamurowywałabym drzwi z wiatrołapu do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 30.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Nie miałem drzwi w projekcie więć go przeprojektowałem. Smrodku się nie boję a wejście będę miał bezpośrednio do kuchni. Jestem cały za. I nie zrezygnuję z tego pomysłu za żadne skarby. Mam dość biegania po śniegu i w deszczu do samochodu, kiedy to żona czeka aż otworzę drzwi od garażu i wyjadę. Teraz równouprawnienie - wszyscy wsiadają do samochodu bez deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koniczynka 30.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 U nas będzie przedzielone wejście z garażu do domu pomieszczeniem gospodarczym, zatem będzie 2 drzwi. Warto zastosować drzwi bardzo szczelne, które zatrzymają ewentualne niemiłe zapachy.Na pewno to będzie wielka wygoda z powodów opisanych wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts