ANIAILIS 31.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 31.07.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam! u jak tu pusto fota z ciągnikiem mnie rozwaliła!!!!!!!!! - niezła! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 12.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zbrojenie podwieszasz czy podkładki dystansowe? Na zdjęciach nie widać czy są "L" w narożnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 12.09.2006 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Będą podkładki a w narożnikach rzeczywiście jeszcze nie ma L Jutro idzie wszystko do skończenia, bo i ufndamentpod jeden z kominów przygotowany źle, na zdjęciach nie widać. nie wiem,dlaczego odłączyli go od całego fundamentu i zrobili jako "wolnostojący" w dodatku reszta fundamentów na chudziaku, a temu zbrojenie położyli na ziemi...To też jak dla mnie do poprawki, bo wydaje mi się ze może inaczej pracować niż reszta ta na chudziaku. Jeszcze kierownika muszę nasłać Dzięki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 12.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jeśli jest chudy beton tp podkładki około 5 cm jesli nie ma to 7-8 cm ale wspominałeś,że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 13.09.2006 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 łaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 13.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 łaś sorki jak się człowiek spieszy.... BTW: pikne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea_tea 15.09.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wg jakiego projektu budujecie? Nie znalazłam tej informacji. Jeśli jakiś gotowiec, to mam prośbę o wklejenie linka. A tak na marginesie, to ta glina na działce robi wrażenie! Nie do pozazdroszczenia....Ale głowa do góry, będzie lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 18.09.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Dzięki za pocieszenie, ale ja w sumie itak jestem optymistycnie nastawiona do budowy mimo ze rzeczywiście w dzienniku może tego nie widac Projekt nie jest typowy, sama go robiłam jest baaardzo prosty, z dwuspadowym dachem, może w wolnej chwili uda mi się wkleić rzuty i elewacje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam ponownie! ładnie wam ten dom już rośnie, a pogoda ma być wiec głowa do góry. spojrzałem tez na wasz grafik budowlany - mam identyczny!!! ciekawe kto z nas go wykona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 21.09.2006 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Przeczytałam twój dziennik,będe go teraz sledzić, skoro mamy takie same terminy ukończenia Kurczę, jesteś jednak troche bardziej "do przodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Widać, że grunt trudny. Trzymam kciuki, zeby sie udało. Jednak pomysł z wypalaniem mnie powalil. Nie dość, że nie przyniosło właściwie rzadnych skutków, to jeszcze kosztowało życie wielu istnień. Pełna dezaprobata z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 24.09.2006 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Teraz widzę, że robienie czegokolwiek wcześniej na działce nie miało sensu. Zwłaszcza, że i tak cała działka została wywrócona do góry nogami i rozkopana ze wzgl. na mokrą gline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 16.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Kto wymyslił siatkę w chudy beton wkładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 17.10.2006 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 wykonawca, mówił, że przez to nie popęka, a mogłoby, skoro ściany fundamentowe takie wysokie i dużo piachu zasypane. A to błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 17.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 wykonawca, mówił, że przez to nie popęka, a mogłoby, skoro ściany fundamentowe takie wysokie i dużo piachu zasypane. A to błąd? Bład to może w sensie budowlanym nie ale w ekonomicznym tak - mówiąc po ludzku powinno raczej się skupiać na czym innym czyli np. dobrym zagęszczeniu - rozmieszxczenie tego zbrojenia na pewno jest mocno losowe a co za tym idzie funkcja tez i czesto sprowadza sie do funkcji zbrojenia na skurcz, który de facto w chudym betonie jest niewielki - ogólnie jak dla mnie jest to wrzucanie kasy w błoto ale nie jest jakiś tragicznie wielki koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witaj. no i mnie wyprzedziłaś.... bo dziś zalewasz! a ja jutro pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAGRA 25.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 WitamGratuluje tempa budowy. Ze zdjęć widać, że budujesz w ładnym miejscu (a gdzie to jest?). Dlaczego przewróciłaś mi mój dom?!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAGRA 27.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Buduję w Wołowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts