Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nalepka na samochód "Forumowicz MURATORA"

pedzelito

Najbardziej podoba mi się nalepka  

148 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najbardziej podoba mi się nalepka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Nie przejmuj się Pędzelito - Redakcja to tylko ludzie - tak jak w zyciu tu są równi i równiejsi.

Nie trawię ludzi coś obiecujących a niedotrzymujących słowa. Widzę że nie tylko mi się przytrafiło - ale i Tobie też.

Głowa do góry - udowodniłeś że warto na Tobie polegać i dane przez Ciebie słowo nie jest obiecanką-cacanką

A tak na margonesie to zapraszam do Grupy Podkarpackiej - bo widzę żeś ziomal :)

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1471931#1471931

Pozdrawiam

sebo8877

Cóż to za wylewanie łez nad Redakcją? Szanowny Pedzelito z własnej inicjatywy zrobił projekt nalepek, my proponujemy inne, może powstanie jeszcze trzeci projekt, bo wiele głosów jest krytycznych. Gdy już będzie osiągnięte porozumienie, myśleliśmy o zleceniu druku Pedzelito, ale wobec takiej małej wiary w redakcję, sprawa staje się wątpliwa.

W każdym razie plan jest taki, by na Spotkanie Forum w Warszawie w 2007 roku nalepki były gotowe i właśnie na tym spotkaniu rozdane.

Pozdrawiamy

Cóż to za wylewanie łez nad Redakcją? Szanowny Pedzelito z własnej inicjatywy zrobił projekt nalepek, my proponujemy inne, może powstanie jeszcze trzeci projekt, bo wiele głosów jest krytycznych. Gdy już będzie osiągnięte porozumienie, myśleliśmy o zleceniu druku Pedzelito, ale wobec takiej małej wiary w redakcję, sprawa staje się wątpliwa.

W każdym razie plan jest taki, by na Spotkanie Forum w Warszawie w 2007 roku nalepki były gotowe i właśnie na tym spotkaniu rozdane.

Pozdrawiamy

Nie wiem co moja wiara w Szanowną Redakcję ma do druku naklejek ale plan to był chyba taki abyśmy je mieli pod chineczkę? :D

Wydrukujcie "gdziebądź" ale oby nie zabrakło drukującym fachowości tak jak zabrakło jej planującym.