Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nalepka na samochód "Forumowicz MURATORA"

pedzelito

Najbardziej podoba mi się nalepka  

148 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najbardziej podoba mi się nalepka

Recommended Posts

Cóż to za wylewanie łez nad Redakcją? Szanowny Pedzelito z własnej inicjatywy zrobił projekt nalepek, my proponujemy inne, może powstanie jeszcze trzeci projekt, bo wiele głosów jest krytycznych. Gdy już będzie osiągnięte porozumienie, myśleliśmy o zleceniu druku Pedzelito, ale wobec takiej małej wiary w redakcję, sprawa staje się wątpliwa.

W każdym razie plan jest taki, by na Spotkanie Forum w Warszawie w 2007 roku nalepki były gotowe i właśnie na tym spotkaniu rozdane.

Pozdrawiamy

Szanowna redakcjo to nie wylewanie łez - tylko szczera Prawda

Sebo8877

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
Jerzysiu, jakby Ci powiedzieć... tylko spokojnie, widzisz... to nie ta bajka... no, nie to głosowanie... i... to nie są te nalepki. :D

• 2 weeks później...

Obstawiam 4.

....po obejrzeniu wyników :o lekki szok, zgodnie z większością ... a to mi się nie zdarza :wink:

Na marginesie, raczej żadnej sobie nie nakleję - jakoś za tym nie przepadam to takie amerykańskie :D, ale i europejskie: statnio słyszałem od znajomego, że wierni jednego z protestanckich kościołów w Niemczech naklejają tyle rybek ile dziatek się dorobili, z przekąsem dodał że jego sąsiad ma 7... zazdrośnik.

Ale może to być dobry pomysł, od razu da się wyłapać "swoich" na parkingu, albo w korku i przez okno obgada się to i tamto...

Obstawiam 4.

....po obejrzeniu wyników :o lekki szok, zgodnie z większością ... a to mi się nie zdarza :wink:

Na marginesie, raczej żadnej sobie nie nakleję - jakoś za tym nie przepadam, to takie amerykańskie :D, ale i europejskie: ostatnio słyszałem od znajomego, że wierni jednego z protestanckich kościołów w Niemczech naklejają tyle rybek ile dziatek się dorobili, z przekąsem dodał że jego sąsiad ma 7... zazdrośnik.

Ale może to być dobry pomysł, od razu da się wyłapać "swoich" na parkingu, albo w korku i przez okno obgada się to i tamto...