MARKOG 31.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam. Mam zamiar wykonać na balkonie balustradę z kantówek 10x10cm - tj pięć słupków rozstawionych co metr (długość balkonu 5m i na górze poprzecznie położona taka sama kantówka (albo dwie po 2,5m łączone na środkowym słupku) w środku wypełnienia "X". Moje pytanie jest takie - jak to zamontować aby było sztywne. Balkon betonowy - nasówa mi sie pomysł pt: rurka z ocynku fi20mm -hydrauliczna wywiercić otwór w słupku iw balkonie osadzić na kleje do kotew fishera, boczne słupki dodatkowo dokręcić do ścian bocznych, kantówkę od góry również dokręcić do ścian bocznych. Boje sie o połączenie na środkowym słupku. Czy może jest jakiś lepszy sposób na usztywnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/58425-balustrada-z-kant%C3%B3wek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts