Pieczara 31.07.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, Czy ktośz Państwa używał tynków firmy Majster-Pol? Nie są to tynki najbardziej rozreklamowane (co niekoniecznie musi byc ich wadą!), a ekipa, którą chcę wynająć do tynkowania, proponuje mi takie właśnie tynki akrylowe lub silikatowe. Czy ktoś mógłby wymienić swoje doświadczenia z tynkami Majster-Pol? W szczególności ciekawi mnie jak one wyglądają po paru latach. Pozdrawiam Pieczara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 27.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 pozwolę sobie odnowić temat, jako że potencjalny wykonawca poleca te tynki. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.07.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Raczej mozna je polecić choć opinie sprzed kilku lat będą mało pochlebne. Ale parę lat temu to była zupełnie inna jakość Teraz jest duuuużo lepiej . Kleje sypkie też mają przyzwoite choc nienajtańsze. Generalnie - jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts