Tencik 31.07.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, Mam pytanie czy mogę bez konsekwencji usunąć olchę - 15m wysokości, 30cm średnica pnia. Olcha ta wraz z otaczającymi krzewami to typowa samosiejka na polu. musi zostań usunięta, ponieważ koliduje z projektem domu na działce . Dzięki za porady. Pzdr, Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.07.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Nie, podanie o wycinkę. Nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tencik 31.07.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Nie, podanie o wycinkę. Nie powinno być problemów. Czyli jest szansa usunięcia bez kosztów? Super . Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.07.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Płaciło się bodaj 75 zł. Ponoć staniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 31.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jeśli budynek mieszkalny, bez działalności gospodarczej to bez kosztów. Oczywiście nie licząc opłat urzędowych jak znaczki skarbowe.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tencik 01.08.2006 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jeśli budynek mieszkalny, bez działalności gospodarczej to bez kosztów. Oczywiście nie licząc opłat urzędowych jak znaczki skarbowe. pzdr To sprawdzona informacja (już te 75zł było super infiormacją, a tutaj bez kosztów - byłoby super)? Budynek bedzie tylko mieszkalny, żadnej działalności. W mojej firmie mnie straszą jakimiś karami - kilka lat temu za usunięcie klonu płacilismy jakieś grube kwoty . Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Było 40 zł opłaty i 35 bodaj znaczek skarbowy, coś tam ponoć teraz mniej. Karę to się płaci za wycinkę samowolną- stawka zależna od gatunku x ilość cm. obwodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 02.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 w niektórych gminach dodatkowo trzeba się zobowiązać posadzić drzewko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts