Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

puk puk

mariolka

Recommended Posts

• 7 years później...

Jestem...

O jakże ciekawie jest poczytać co się czuło, pisało przed 8 laty.....zupełnie jakby to nie były moje słowa....

Odgrzebałam gdzieś w starych notatnikach adres i hasło do strony...Fajnie, że jeszcze istnieje:)

Ciekawa jestem jak wiele osób została z ubiegłych lat.Pewnie wielu tak jak ja szybko odeszło...

Pozdrawiam wszystkich i może będę tutaj zaglądać częsciej...

Już starsza o te 8 lat mariolka:)

Jestem...

O jakże ciekawie jest poczytać co się czuło, pisało przed 8 laty.....zupełnie jakby to nie były moje słowa....

Odgrzebałam gdzieś w starych notatnikach adres i hasło do strony...Fajnie, że jeszcze istnieje:)

Ciekawa jestem jak wiele osób została z ubiegłych lat.Pewnie wielu tak jak ja szybko odeszło...

Pozdrawiam wszystkich i może będę tutaj zaglądać częsciej...

Już starsza o te 8 lat mariolka:)

No i jak tam po ośmiu latach :rolleyes:

Tak Cieszynianko, polepszyło się:)

Ale jak to w życiu jeszcze wiele było takich upadków i wzlotów, no i pewnie jeszcze wiele takich będzie:)

Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich Was Forumowiczów

Całe lata nie byłam nigdzie zapisana na forum i już zapomniałam jak to jest fajnie mieć Takich Znajomych na Forum:)

Dobrego tygodnia!!

Tak Cieszynianko, polepszyło się:)

Ale jak to w życiu jeszcze wiele było takich upadków i wzlotów, no i pewnie jeszcze wiele takich będzie:)

Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich Was Forumowiczów

Całe lata nie byłam nigdzie zapisana na forum i już zapomniałam jak to jest fajnie mieć Takich Znajomych na Forum:)

Dobrego tygodnia!!

To fajnie, że do przodu :wiggle:

Życie biegnie po sinusoidzie, raz do góry, innym razem w dół, taka kolej. Ważne, żeby te doły przetrwać w jak najlepszej kondycji :yes:

Wszystkiego najlepszego i jak najmniej dolnych stanów ;)