pyrka 06.06.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Pracy jest mnóstwo, tylko chętnych ,co chcieliby za nią płacić brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 nie ma juz Mariolci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 01.04.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Jestem...O jakże ciekawie jest poczytać co się czuło, pisało przed 8 laty.....zupełnie jakby to nie były moje słowa....Odgrzebałam gdzieś w starych notatnikach adres i hasło do strony...Fajnie, że jeszcze istnieje:)Ciekawa jestem jak wiele osób została z ubiegłych lat.Pewnie wielu tak jak ja szybko odeszło...Pozdrawiam wszystkich i może będę tutaj zaglądać częsciej...Już starsza o te 8 lat mariolka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.04.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Jestem... O jakże ciekawie jest poczytać co się czuło, pisało przed 8 laty.....zupełnie jakby to nie były moje słowa.... Odgrzebałam gdzieś w starych notatnikach adres i hasło do strony...Fajnie, że jeszcze istnieje:) Ciekawa jestem jak wiele osób została z ubiegłych lat.Pewnie wielu tak jak ja szybko odeszło... Pozdrawiam wszystkich i może będę tutaj zaglądać częsciej... Już starsza o te 8 lat mariolka:) No i jak tam po ośmiu latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 04.04.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Tak Cieszynianko, polepszyło się Ale jak to w życiu jeszcze wiele było takich upadków i wzlotów, no i pewnie jeszcze wiele takich będzie:) Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich Was Forumowiczów Całe lata nie byłam nigdzie zapisana na forum i już zapomniałam jak to jest fajnie mieć Takich Znajomych na Forum:) Dobrego tygodnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.04.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Tak Cieszynianko, polepszyło się Ale jak to w życiu jeszcze wiele było takich upadków i wzlotów, no i pewnie jeszcze wiele takich będzie:) Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich Was Forumowiczów Całe lata nie byłam nigdzie zapisana na forum i już zapomniałam jak to jest fajnie mieć Takich Znajomych na Forum:) Dobrego tygodnia!! To fajnie, że do przodu Życie biegnie po sinusoidzie, raz do góry, innym razem w dół, taka kolej. Ważne, żeby te doły przetrwać w jak najlepszej kondycji Wszystkiego najlepszego i jak najmniej dolnych stanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka 08.04.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 To fajnie, że do przodu Życie biegnie po sinusoidzie, raz do góry, innym razem w dół, taka kolej. Ważne, żeby te doły przetrwać w jak najlepszej kondycji Wszystkiego najlepszego i jak najmniej dolnych stanów Dziękuję i Tobie Cieszynianko Wszystkiego Najlepszego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts