tomtaj 31.07.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam! Zastanawiam się nad kupnem super mieszkania, za dobrą cenę, ale przy bardzo ruchliwej ulicy. Jak sądzicie warto, czy zwariuję w takim mieszkaniu? Proszę o opinie na ten temat:) Może ktoś mieszka lub mieszkał w takim mieszkaniu? Jak wrażenia? Serdecznie pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asania1 01.08.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 No zimą jakoś da się znieść jeśli beda szczelne okna ale latem to już okna nie otworzysz bo np telewizora nie slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asania1 01.08.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 a i zapomnialam jeszcze, ze w nocy tez sobie nie pospisz przy otwartym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 02.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 NIE NIE NIE stanowczo odradzamMieszkam właśnie w takim mieszkaniu przy niby osiedlowej ale czteropasmiowej ulicy, w dodatku obok jest jeszcze drugi budynek i tworzy się odbicie dźwięku. Masakra jednym słowem. W dzień gdy mój półtoraroczny synek śpi trzeba kisić przy zamkniętych okanach, w nocy natomiast pomimo mniejszrgo ruchu nie ma szans na otwarcie drzwi balkonowych w sypialni bo prprostu średnio co godzinę się budzisz ( najbardziej uciążliwe auta z głośnym wydechem i ścigacze autobusy) natomiast wieczorem gdy normalnie oglądasz TV są momenty że przestajesz słyszeć TV mało tego nawet nieraz musisz przerwać rozmowę... DALEKO ODRADZAM ! nie warto, szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.08.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 mieszkam w takim i mam dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtaj 03.08.2006 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedź. Mimo iż mieszkanie piękne to zrezygnowałem z niego. Znalazłem nie mniej atrakcyjne w zacisznym miejscu:) co prawda za większe pieniądze, ale myślę że warto. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts