Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 150
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Super wnetrza. :)

Bardzo podoba mi sie kuchnia, czy mozesz powiedziec gdzie zamawiales meble i ile Cie to mniej wiecej kosztowalo? :) Wlasnie jestem na etapie wyboru kuchni, dlatego pytam. :)

Kuchnię zrobili dwaj panowie (rodzinna firma), którzy dobrze znali się na swojej robocie :) :)

Cena mebli z montażem i transportem była o połowę niższa niż wycena z BRW w takiej samej konfiguracji. :) :)

Po roku meble wyglądają tak samo jak dzień po montażu...

Pawle gratuluję pięknego własnego domu, ciepłych, przytulnych wnętrz.

Bardzo podoba mi się płytka na ścianie tej łazienki, która ma srebrny grzejnik.

Chodzi mi o ten duży format. Pamiętasz nazwę tej płytki i producenta, byłabym wdzięczna, pozdrawiam.

Pawle gratuluję pięknego własnego domu, ciepłych, przytulnych wnętrz.

Bardzo podoba mi się płytka na ścianie tej łazienki, która ma srebrny grzejnik.

Chodzi mi o ten duży format. Pamiętasz nazwę tej płytki i producenta, byłabym wdzięczna, pozdrawiam.

Dziękuję za miłe słowa :) :)

Płytki sa z Paradyża, kolekcja "Kasjopea".

Jeśli chodzi o kuchnię to jest to jakaś farba zmywalna ale już nie pamiętam jakiego producenta.

Hej

Chodzi mi o tą płytę na ścianie w kuchni.

Jestem właśnie na etapie projektowania własnej kuchni i jest praktycznie identyczna jak Twoja.

Czy mogłabym prosić o więcej zdjęć szfek kuchennych i może projekt Twojej kuchni na priva - [email protected] :roll:

Dzięki.

Pozdrawiam

aBA

Hej

Chodzi mi o tą płytę na ścianie w kuchni.

Jestem właśnie na etapie projektowania własnej kuchni i jest praktycznie identyczna jak Twoja.

Czy mogłabym prosić o więcej zdjęć szfek kuchennych i może projekt Twojej kuchni na priva - [email protected] :roll:

Dzięki.

Pozdrawiam

aBA

Na scianie sa ulozone plytki i mozaika Paradyza...

Zdjecia podesle na forum za kilka dni... :)

• 2 weeks później...

Bardzo ładne wnętrza. Szczególnie podobaja mi się łączenia kolorów i ta ciemna podłoga w salonie.

Mam pytano co do całego domku. Czy to czasami nie jest szerwgówka lub blizniak??? Bo ja buduje szeregowca i Wasz domek ma podobny rozkład. Może macie gdzieś link do Waszego projektu lub zeskanowane rzuty z rozmieszczeniem pomieszczeń, byłabym wdzieczna za przesłanie ich.

Bardzo ładne wnętrza. Szczególnie podobaja mi się łączenia kolorów i ta ciemna podłoga w salonie.

Mam pytano co do całego domku. Czy to czasami nie jest szerwgówka lub blizniak??? Bo ja buduje szeregowca i Wasz domek ma podobny rozkład. Może macie gdzieś link do Waszego projektu lub zeskanowane rzuty z rozmieszczeniem pomieszczeń, byłabym wdzieczna za przesłanie ich.

Tak jest to domek w zabudowie bliźniaczej, nie jest to gotowy projekt domu, został zrobiony indywidualnie żeby zmieścić dom na bardzo małej działce. Niestety nie mam żadnych skanów... :(

Hej

Jestem zauroczona Twoją kuchnią i nadal z niecierpliwością czekam na obiecane zdjęcia :)

Mam jeszcze pytanko o te piękne płytki - jak one są położone, że zupełnie nie widać fug? Czy to fuga została idealnie dobrana - jeśli tak to jaki kolorek?

Pozdrawiam aBA

Płytki w kuchni są położone "bezfugowo", choć nie wszystkie płytki można tak ułożyć...

Obecnie jestem trochę zajęty przy pomaganiu w wykańczaniu mieszkania znajomych więc nie mam za bardzo czasu na zrobienie dobrych zdjęć jedynie mogę wrzucić kilka zdjęć z poprzednich "sesji" :)

Nowe zasłonki:

http://images20.fotosik.pl/88/c78ba4783ef718b9.jpg

http://images20.fotosik.pl/88/b09b5bfefd675a2c.jpg

Bardzo podoba mi się Twoj kominek! Czy mógłbyś go jakos dokładniej obfotografowować? Chętnie bym sie trochę zainspirowała ( jeżeli mogę :wink: ), bo własnie jestem na etapie projektowania mojego własnego, a Twoj jest dość prosty i skromny a jednoczesnie naprawde bardzo ładny. Czy masz gdzieś z drugiej strony miejsce na drewno?

Ania