jacakam 25.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Pieknie a ja BARDZO BARDZO BARDZO prosze o kilka zdjęć kominka. I jeżeli nie jest to problem to mogą one być nawet na priv [email protected]. Jestem także ciekawy z czego został wykonany (może jakieś zdjęcia z budowy ) PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 26.02.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Super wnetrza. Bardzo podoba mi sie kuchnia, czy mozesz powiedziec gdzie zamawiales meble i ile Cie to mniej wiecej kosztowalo? Wlasnie jestem na etapie wyboru kuchni, dlatego pytam. Kuchnię zrobili dwaj panowie (rodzinna firma), którzy dobrze znali się na swojej robocie Cena mebli z montażem i transportem była o połowę niższa niż wycena z BRW w takiej samej konfiguracji. Po roku meble wyglądają tak samo jak dzień po montażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 26.02.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 witam, Bardzo fajnie urządzony domek. Szczególnie kuchnia i łazienki. I o kuchnię mam pytanie. Czy mógłbyś podać jakieś namiary na wykonawców? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aBA 05.03.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam Śliczny domek, gratuluję. A co masz na ścianach w kuchni? PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pawle gratuluję pięknego własnego domu, ciepłych, przytulnych wnętrz.Bardzo podoba mi się płytka na ścianie tej łazienki, która ma srebrny grzejnik.Chodzi mi o ten duży format. Pamiętasz nazwę tej płytki i producenta, byłabym wdzięczna, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 06.03.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Pawle gratuluję pięknego własnego domu, ciepłych, przytulnych wnętrz. Bardzo podoba mi się płytka na ścianie tej łazienki, która ma srebrny grzejnik. Chodzi mi o ten duży format. Pamiętasz nazwę tej płytki i producenta, byłabym wdzięczna, pozdrawiam. Dziękuję za miłe słowa Płytki sa z Paradyża, kolekcja "Kasjopea". Jeśli chodzi o kuchnię to jest to jakaś farba zmywalna ale już nie pamiętam jakiego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aBA 06.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej Chodzi mi o tą płytę na ścianie w kuchni. Jestem właśnie na etapie projektowania własnej kuchni i jest praktycznie identyczna jak Twoja. Czy mogłabym prosić o więcej zdjęć szfek kuchennych i może projekt Twojej kuchni na priva - [email protected] Dzięki. Pozdrawiam aBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 09.03.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Hej Chodzi mi o tą płytę na ścianie w kuchni. Jestem właśnie na etapie projektowania własnej kuchni i jest praktycznie identyczna jak Twoja. Czy mogłabym prosić o więcej zdjęć szfek kuchennych i może projekt Twojej kuchni na priva - [email protected] Dzięki. Pozdrawiam aBA Na scianie sa ulozone plytki i mozaika Paradyza... Zdjecia podesle na forum za kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aBA 19.03.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich po weekendzie I jeszcze mam pytanko o te płytki kuchenne. Co to za seria? Pozdrawiam aBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 19.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Bardzo ładne wnętrza. Szczególnie podobaja mi się łączenia kolorów i ta ciemna podłoga w salonie. Mam pytano co do całego domku. Czy to czasami nie jest szerwgówka lub blizniak??? Bo ja buduje szeregowca i Wasz domek ma podobny rozkład. Może macie gdzieś link do Waszego projektu lub zeskanowane rzuty z rozmieszczeniem pomieszczeń, byłabym wdzieczna za przesłanie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 19.03.2007 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Bardzo ładne wnętrza. Szczególnie podobaja mi się łączenia kolorów i ta ciemna podłoga w salonie. Mam pytano co do całego domku. Czy to czasami nie jest szerwgówka lub blizniak??? Bo ja buduje szeregowca i Wasz domek ma podobny rozkład. Może macie gdzieś link do Waszego projektu lub zeskanowane rzuty z rozmieszczeniem pomieszczeń, byłabym wdzieczna za przesłanie ich. Tak jest to domek w zabudowie bliźniaczej, nie jest to gotowy projekt domu, został zrobiony indywidualnie żeby zmieścić dom na bardzo małej działce. Niestety nie mam żadnych skanów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 19.03.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 I jeszcze mam pytanko o te płytki kuchenne. Co to za seria? aBA Płytki kuchenne to Paradyż Kasjopea a na podłodze gres hiszpański ale nie pamiętam jaka to firma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aBA 26.03.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Hej Jestem zauroczona Twoją kuchnią i nadal z niecierpliwością czekam na obiecane zdjęcia Mam jeszcze pytanko o te piękne płytki - jak one są położone, że zupełnie nie widać fug? Czy to fuga została idealnie dobrana - jeśli tak to jaki kolorek? Pozdrawiam aBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 27.03.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Płytki w kuchni są położone "bezfugowo", choć nie wszystkie płytki można tak ułożyć... Obecnie jestem trochę zajęty przy pomaganiu w wykańczaniu mieszkania znajomych więc nie mam za bardzo czasu na zrobienie dobrych zdjęć jedynie mogę wrzucić kilka zdjęć z poprzednich "sesji" Nowe zasłonki: http://images20.fotosik.pl/88/c78ba4783ef718b9.jpg http://images20.fotosik.pl/88/b09b5bfefd675a2c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 O rany znowu się zachwycam Naprawdę piękne. Jeszcze poproszę o dokładniejsze zdjęcie tych wszących lamp O coś takiego mi chodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 28.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Pierwszy raz widzę nowoczesną kuchnię, która mi się bardzo, bardzo, bardzo podoba Bo wiesz ja z tych co preferują rustikalne kuchnie. ALe Twoja jest śliczniutka Bardzo ładna. W ogóle fajne wnętrza. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 29.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Pawel, kuchnia naprawdę robi wrażenie, (zresztą jak cały dom) czy możesz podać namiary na Panów ktorzy ja robili. Dzieki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 29.03.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Pawel, kuchnia naprawdę robi wrażenie, (zresztą jak cały dom) czy możesz podać namiary na Panów ktorzy ja robili. Dzieki Ania Dziękuję. Panowie od mebli nie dość, że zrobili ładnie, solidnie to jeszcze niedrogo Namiary poszły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 29.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Bardzo podoba mi się Twoj kominek! Czy mógłbyś go jakos dokładniej obfotografowować? Chętnie bym sie trochę zainspirowała ( jeżeli mogę ), bo własnie jestem na etapie projektowania mojego własnego, a Twoj jest dość prosty i skromny a jednoczesnie naprawde bardzo ładny. Czy masz gdzieś z drugiej strony miejsce na drewno? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 30.03.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Pawel, kuchnia naprawdę robi wrażenie, (zresztą jak cały dom) czy możesz podać namiary na Panów ktorzy ja robili. Dzieki Ania Dziękuję. Panowie od mebli nie dość, że zrobili ładnie, solidnie to jeszcze niedrogo Namiary poszły na priva. Dzieki, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts