Maja W. 22.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Zgadzam się z "przedmówcami" - domek jest piękny, a te wnętrza... Obudowa wanny fantastyczna - stronę dodałam już do ulubionych I wreszcie kominek na ścianie (nie narożny), który mi się podoba i jest bliski, albo już nawet jest moim ideałem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 24.07.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja mam pytanie o podłogi - w salonie to chyba jakiś egzotyk? merbau? Jak sprawują się panele z Kronopolu? Przymierzam się do kupna paneli na całe poddasze czyli ok. 130 m i nie wiem jaka firmę wybrać. Wybrałem wstępnie z Kronoploa - dobra cena i wzór tez mi się podoba ale poczytałam na forum opinie i kilka znalazłam negatywnych. Sama struktura paneli jest pewnie bardzo podobna we wszystkich firmach. Chodzi o wykończenie krawędzi. Czy nie podchodzi pod nie woda po zmywaniu mopem (oczywiście lekko wilgotnym)? Czy łączenia sa mocno widoczne? W salonie położony jest panel drewniany z wierzchnią warstwą drewna egzotycznego wenge bardzo twarde... Trochę się rysuję i oczywiście wyblakł w miejscach najbardziej nasłonecznionych ale to chyba zaletę bo teraz wygląda ciekawiej. Co do paneli to sam jestem zdziwiony bo chyba się mniej rysują niż drewno i wyglądają tak samo jak zaraz po ułożeniu (1,5 roku temu) jedyne co bym zmienił to listwy te są tandetne... P.S . Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 24.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 realizacja domu w bardzo ciepłych, domowych i moich ulubionych kolorach....świetne pomysły, wykonanie mistrzowskie wnętrza zatrzymuja wzork ...jedynie sypialania nie w moim guście...ale to mało istotne pozdrawiam serdecznie i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Paweł mam pytanie na jakiej wysokości wiszą szafki w kuchni, np. te obok okapu. Na jakiej wysokości wisi okap (Tzn. od płyty do okapu - nie szkła tylko okapu ). Czy piekarnik to jest GORENJE symbol B50EP z grafitowymi bokami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster33 25.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 bardzo fajny domek gratuluję. Mam pytanie: jakiej firmy macie zlew w kuchni jaki to model, czy dobrze się uzytkuje. Bardzo ładna kostka brukowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 25.07.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Paweł mam pytanie na jakiej wysokości wiszą szafki w kuchni, np. te obok okapu. Na jakiej wysokości wisi okap (Tzn. od płyty do okapu - nie szkła tylko okapu ). Czy piekarnik to jest GORENJE symbol B50EP z grafitowymi bokami??? Szafki górne są na wysokości 135 cm, okap natomiast jest na wysokości 70 cm od blatu a piekarnik jest dokładnie ten sam ale go nie polecam jest w nim za dużo elektroniki i czasami wariuje od gorącej pary (raz naprawiany 800 zł za części całe szczęście że jest jeszcze na gwarancji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 25.07.2007 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 bardzo fajny domek gratuluję. Mam pytanie: jakiej firmy macie zlew w kuchni jaki to model, czy dobrze się uzytkuje. Bardzo ładna kostka brukowa. Zlew jest firmy Pyramis model Dymitra, warto było wydać więcej na zlew granitowy, praktycznie nie do zużycia nie ma żadnych rys. Na początku obawiałem się koloru, za ciemny ale teraz wiem, że dobrze wybrałem bo znajomi mają podobny ale jasny beż i strasznie zachodzi brązowym nalotem od kawy a ciemny nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 27.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Noooo baaaaaaaaaardzo mi sie podoba Twoj dom. Piękne i gustowne wnętrza - gratuluję. A jest naprawdę na co popatrzeć Pieknie obudowana wanna - świetny pomysł. Z ktorej strony Wisły jest Wasz domek? Pozdrawiam i czekam na wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 28.07.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Z ktorej strony Wisły jest Wasz domek? Z tej samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 01.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Z ktorej strony Wisły jest Wasz domek? Z tej samej jeszcze sie okaże, że jesteśmy sąsiadami i skądś Cię znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 10.08.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam, jestem pod ogromnym wrażeniem kuchni, salonu, schodów-bosko!!!!!!!!!Mógłby Pan dać mi namiar fachowców którzy robili meble kuchenne?Czy tak orientacyjnie mogłabym dowiedzieć się ile kosztowało wykończenie domku z meblami włącznie?Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 10.08.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Przepraszam czy może mi Pan powiedzieć jaki był koszt tego cudnego kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 http://images4.fotosik.pl/75/91309e10d4fc8af5.jpg Przepraszam, ze tak męczę Z ciekawości co można trzymać w takiej wysokiej szufladzie? Jaki wymiar zewnętrzny mają te szuflady (wys./szer.), czy macie specjalny wkład na sztućce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.08.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 pewnie mozna trzymac garnki ja tak mam w domu u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwiki 24.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Pawle gratuluję pięknych wnętrz ! a ja mam pytanko czy jestescie zadowoleni ze zlewu umieszczonego pod oknem, nie chlapie woda na okno? Jaki macie kran i czy nie przeszkadza przy otwieraniu okna? Ciagle się zastanawiam jak to rozwiazać u nas w domku Z góry dziękuje więc za odpoiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 25.08.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Przepraszam czy może mi Pan powiedzieć jaki był koszt tego cudnego kominka? Witam po urlopie Za kominek zapłaciliśmy 5 tys. za obudowę i 2,5 tys. za wkład... Przepraszam, ze tak męczę Z ciekawości co można trzymać w takiej wysokiej szufladzie? Jaki wymiar zewnętrzny mają te szuflady (wys./szer.), czy macie specjalny wkład na sztućce? Jeśli chodzi o szuflady to mają 90 cm szerokości na 15 cm wysokości a głęboka ma 30 cm... W głębokiej szufladzie można trzymać duże gabarytowo przedmioty, z szuflady jest lepszy dostęp niż z szafki... W górnej szufladzie mamy wkład na sztućce kupiony w Ikei i po małych przeróbkach. Pawle gratuluję pięknych wnętrz ! a ja mam pytanko czy jestescie zadowoleni ze zlewu umieszczonego pod oknem, nie chlapie woda na okno? Jaki macie kran i czy nie przeszkadza przy otwieraniu okna? Ciagle się zastanawiam jak to rozwiazać u nas w domku Z góry dziękuje więc za odpoiedz Co do zlewu pod oknem to nie jest to uciążliwe, okno się otwiera bez problemu czasami się pochlapie ale rzadko. Bateria tak jak i zlew są firmy Pyramis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knife_Girl 29.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 http://images4.fotosik.pl/75/91309e10d4fc8af5.jpg http://images3.fotosik.pl/113/018055d99ad955f7.jpg Super kuchnia! Ja bedę miała podobną Za wzór służy mi ta aranżacja: http://nozowniczka.w.interia.pl/k2.jpg Pokazuję tą fotkę, bo układ tej kuchni bardzo mi przypomina Twoją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 29.08.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Nawet okap podobny tylko, że wyspowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 29.08.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Paweł297,ja również poproszę o namiar na stolarzy kuchennych. Czy wannę okeinowali ci sami stolarze? Pzdramor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 29.08.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Paweł297,ja również poproszę o namiar na stolarzy kuchennych. Czy wannę okeinowali ci sami stolarze? Pzdramor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts