czareG 07.08.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 ktoś, kiedyś, gdzieś buduje lub zbudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 10.08.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Jeżeli zależy Ci na odpowiedzi to sprecyzuj pytanie - podaj jaka to pracownia, podaj ewentualnie link na nią (jeżeli ma stronę www). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 02.06.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 zastanawiam sie nad projektem rosa idealnie pasuje do układu mojej dzialki co o nim sadziciehttp://www.apa-domy.com.pl./index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.06.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 http://www.apa-domy.com.pl/Rosa/menu.jpg http://www.apa-domy.com.pl/Rosa/par.gif http://www.apa-domy.com.pl/Rosa/pod.gif Powierzchnia użytkowa duża, tylko nie do końca dobrze wykorzystana. Parter ponad 100 metrowy a łazienki nie ma, tylko klaustrofobiczny sraczyk Za to na piętrze hol, że hoho. Największe tam pomieszczenie. Tylko po co? A pokoiki malutkie Kominek w nie najszczęśliwszym miejscu - będzie parzył przechodzących. I po co komu tyle tych drzwi na taras? I jeszcze jedne z przodu domu? Salon może być ciemnawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 02.06.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 W sraczyku jest chyba prysznic c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.06.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 maag http://pages.prodigy.net/hauxfan/Signs/Group_4/5.gif Sto lat się nie widzieliśmy Rzeczywiście, masz rację, jest prysznic i sraczyk na 2,5 metra 2 Ale i tak niezbyt mi sie to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 02.06.2004 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Układ domu jest dosyć ciekawy, ogrzanie go to niemały koszt, ale rozumiem, że to nie problem w grę wchodzi chyba tylko podłogówka- chociaż nie wiem czy "uciągnie" Powierzchni górnego hallu nie rozumiem. Antresola ciekawa sprawa, znajomi mają podobny układ, podczas odwiedzin mi się podoba, ale nie wiem czy chciałbym u siebie. Zastanawia mnie też 12,5 m2 łazienki- cięzko w niej chyba będzie utrzymać ok. 25 stopni. Na plus: -duży salon i jadalnia -wyjście z kuchni na taras -liczne szafy i garderoby Chciałbym zobaczyć taki dom gotowy i porozmawiać z mieszkańcami to byłoby najlepsze rozwiązanie- zapytaj sprzedawcę projektu. Ewuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareco 01.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Czy ktoś buduje lub wybudował "ROSA" Charkiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdh 08.01.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam, chciałbym wybudować taki oto domek http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=783 Zmiany jakie chciałbym w nim wprowadzić to: - powiększenie tej łazienki na dole, tylko nie wiem jeszcze czy kosztem korytarza czy kosztem kotłowni proszę o porady w tej sprawie.- całkowicie podpiwniczyć Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek opinie odnośnie tego projektu A do znawców miałbym jeszcze dodatkowo pytanie:- Czy możliwe jest podpiwniczenie pod garażem a jeżeli tak to czy jest to jakaś skomplikowana i kosztowna sprawa, czy może bardziej skomplikowane będzie podpiwniczenie częściowe nie obejmujące garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marqstg 08.01.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Nic nie mam do projektu, ale troche chaotycznie jak sie pierwszy raz spojży, parter całkiem całkiem ale poddasze troche dziwnie zaprojektowane, no i ten ogromny (20m2) hol na poddaszu, chociaż na dole też ten korytaż nie zabordzo zagospodarowany, nie wiem może to by fajnie wyglądało "na żywo" ale jak dla mnie to marnotrawstwo powierzchni, a co za tym idzie pieniędzy, takie jest moje zdanie, ale nie zniechęcam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 05.10.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam myśmy kupili taki domek w stanie surowym otwartym Również powiększamy łazienkę na dole (kosztem korytarza, ustawimy skośną ścianę aż do pokoju), bo kotłownia już teraz może być nawet za mała na nasze "wymagania.." Likwidujemy też połowę ściany między kuchnią a jadalnią (powstanie barek), do którego od strony kuchni chcemy przymocować mały stolik. Otworzy to kuchnie na jadalnie i salon, ale jednak będize delikatne oddzielenie:) Projekt był powiększony o drugi garaż, na dachu którego teraz jest taras (wyjście na taras od strony pokoi na poddaszu) oraz o wielkie okno w salonie. Aha - powiększony jest też taras na dole.. Dom jest ogromny, wielki i.. nie zamienilibyśmy go na żaden inny ))) Czy ktoś jeszcze na forum buduje/wykańcza ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 16.10.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 na prawdę tak mało osób widziało ten projekt że jest on prawie zupełnie zapomniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 18.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 podnoszę temat do góry nadal liczę, że ktoś z forumowiczów buduje taki domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa123 20.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 witam wszystkich mam pytanie czy moze Ktos na Dolnym Slasku buduje dom ROSA LUB JEST NA ETAPIE budowy PZDRAWIAM SOFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar1982 23.09.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Witam,Czy ktoś może buduje/wybudował projekt ROSA? Jestem zainteresowany tym projektem i chętnie zapoznam się z opiniami wtajemniczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts