Polaczka 01.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam wszystkich!!! Trudna to dezyzja o wyborze projektu:) Myślimy o Manueli ale LIBRA z Dobre Domy ma lepsze rozwiązania na górze. Może Wy macie jakieś spostrzeżenia i zdjęcia oczywiście Waszych domów. POMÓŻCIE! Czy MANUELA jest jeszcze w sprzedaży w ARCHIPELAGU? nie można jej na stronie znaleźć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 01.08.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 WitamAż sprawdziłem. Faktycznie na stronie Archipelagu nie ma już Manueli. Jest za to na tej stronie: http://www.dobredomy.pl/?id_project=97 tylko czy to ten sam projekt? Mnie się wydaje że tak. Więcej o Manueli z Archipelagu znajdziesz tutaj:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=6509&highlight=manuela Tam na ostatniej stronie jest takie stwierdzenie: "archipelag wycofał w tym roku z oferty projekt manuela w związku z czym na ich stronie www tez go nie ma"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 01.08.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 No faktycznie to ten sam projekt.Wielkie dzięki za pomoc.Tylko dlaczego Archpelag już tego projektu nie sprzedaje? Pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPo 01.08.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Czeć Archipelag nie sprzedaje tego projektu bo jego architekt Pan Flak ma swojš firmę pod nazwš "Dobre domy" i nie musi sprzedawać Manueli pod szyldem archipelagu. Podam Ci adres jego strony http://www.dobredomy.pl/Projekt Manuela bšż Emanula (wg mnie lepsza wersja Manueli), to bardzo ładny dom, moim zdaniem ma ciekawszy układ niż Libra. Zdecydowanie wybrałabym Manuelę. Obok mojej działki stoi Manuela i zawsze jak tam jestem to się niš zachwycam. Oprócz tego że ładnie się prezentuje , ma wietne wnętrze. Ja muszę wybrać dom dwuspadowy, również biorę dom pod uwagę pracowni Dobre domy, przelę link http://www.dobredomy.pl/?id_project=91. Proszę napisz co mylisz o tym projekcie, jest to nowy projekt- tegoroczny i niewiele osób sie na jego temat wypowiedziało, dlatego mam trudne zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPo 01.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Zapomniałam, góra też podoba mi się bardziej w Emanueli. Hol na górze jest dowietlony oknem dachowym, a ponadto można zrobić drobne zmiany w oprojekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 01.08.2006 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dzięki za informacje. Faktycznie ta Emanuela jest lepszą wersją Manueli. Ale ja jakoś skłaniałabym się jednak ku Librze, choć już sama nie wiem.A ską jesteś, może bym tą Manuelę zobaczyła chociaż z zewnątrz. Projekt wybrałaś fajny, choć ja zdecydowanie wolę dachy czterospadowe. Ale jeśli szukasz tylko dwuspadowego to ładny. Fajny ma ten wykusik z tyłu. Ja strasznie lubię wykusze:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPo 01.08.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jestem z Zielonej Góry, jak mieszkasz niedaleko to warto ją zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 01.08.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 No niestety, ja z Warszawy ale dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPo 01.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Na forum znajduje się bardzo dużo postów dotyczących Manueli wraz ze zdjęciami. Wystarczy dać Hasło Manuela i pojawiają się różne posty, dzienniki budowy itp. , zdjęcia wnętrz. Librę też widziałam tylko trzeba poszukać. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asienkaa 01.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 My tez rozwazalismy Libre i Emanuele. Ostatecznie wybor padl na Emanuele - budujemy w Starej Miłosnej (Warszawa-Wesoła). Jesli chcesz obejrzec to zapraszam, ale dopiero na jesieni, bo na razie nie mamy jeszcze dachu, wiec niewiele widac na poddaszu. Jesli chcesz zobaczyc Manuele, to stoja dwie w Radziejowicach wies Kamionka (trasa katowicka, ok 40km od Warszawy kolo Mszczonowa) - budowane przez dewelopera, wiec mozna sobie dokladnie poogladac (jest śliczna! ) : http://www.kam-rad.pl Tylko uwaga! Ich Manuela ma sporo podniesiona scianke kolankowa (skosy sa na wys ok 1,4m a nie jak w projekcie na 70cm!) wiec przestrzen na poddaszu jest mylaca. pozdr, asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 01.08.2006 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dziekuję ślicznie za info i zaproszenie. W sprawie obejrzenia domku odezwiemy się bliżej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 02.08.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witam, jesli chodzi o Libre to zapraszama na forum: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=33068&highlight=libra. U mnie jutro kafelkarz wchodzi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 03.08.2006 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Aneta! Super ta Wasza Libra!!! Zazdroszczę, że macie się już ku końcowi. Jak będziesz miała jeszcze jakieś zdjęcia to chętnie obejrzę. Mam pytanko: Powiększaliście łazienkę na dole? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 03.08.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Aneta! Super ta Wasza Libra!!! Zazdroszczę, że macie się już ku końcowi. Jak będziesz miała jeszcze jakieś zdjęcia to chętnie obejrzę. Mam pytanko: Powiększaliście łazienkę na dole? Pozdrawiam Wręcz przeciwnie , trochę zmniejszyliśmy. U nas tynki skończone, szukamy właśnie niedrogiego fachowca do sufitów. Kafelkarz powoli zaczyna się bawic jak narazie w kotłowni. W przyszłym tygodniu wkleję nowe zdjęcia, bo tynków przecież nie będę fotografowac . Pozdrawiam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 03.08.2006 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ANETA!Czy mogłabyś podać w rzyblieniu ile Was wyniósł stan surowy otwarty LIBRY tj. Bez okien, bez dachówki, bez instalacji tylko mury i dach - papa.Możesz na priva lub GG 4582429.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 06.08.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ANETA! Czy mogłabyś podać w rzyblieniu ile Was wyniósł stan surowy otwarty LIBRY tj. Bez okien, bez dachówki, bez instalacji tylko mury i dach - papa. Możesz na priva lub GG 4582429. Dzięki. Stan surowy wyniósł ok 90 - 100 tys. Okna 20, dachówka z pierdołami tez ok 20. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts