johny27 01.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Chciałem szambo kupic gotowe betonowe ale na ten rok nie przyjmuja juz zamowien!!!W pozwoleniu na budowe mam projekt szamba wylewanego - pojemnosc 9,2m3. Zastanawia mnie tylko fakt co dzieje sie wtedy z atestem na to szambo. Sam gosobie przeciez nie wystawie - czy wystarczy np tylko wpis kierownika budowy ze wykonano wszystko zgodnie z projektem? Szambo musze miec w tym roku i nie wiem co robic........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 01.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam, W moim powiecie jest tak, że kierownik budowy pisze oświadczenie, że szambo oraz podłączenie do szamba są szczelne i się pod tym podpisuje (teoretycznie powinien zrobić próbę napełnieniową przed zasypaniem przyłącza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts