Kobzi 01.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam, czy ktoś buduje lub zbudowała dom projekt GL 124 firmy Studio-atrium. Mam parę pytań:1. Czy wystarczająca jest wysokość ściany (chyba się na nią mówi kolanowa) poddasza? Z projektu wychodzi około 70 cm2. Jak wychodzą w rzeczywistości schody zabiegowe wylane z betonu? Czy są w ystrarczająco wygodne do chodzenia? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobzi 02.08.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witam,widzę, że nikt nie buduje tego domu. No trudno.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 02.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Obok mojej budowy stoi praktycznie już wykończony Fistaszek (GL 124), niestety byłem tam tylko raz na etapie stanu surowego, bez schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 04.08.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam, czy ktoś buduje lub zbudowała dom projekt GL 124 firmy Studio-atrium. Mam parę pytań: 1. Czy wystarczająca jest wysokość ściany (chyba się na nią mówi kolanowa) poddasza? Z projektu wychodzi około 70 cm 2. Jak wychodzą w rzeczywistości schody zabiegowe wylane z betonu? Czy są w ystrarczająco wygodne do chodzenia? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam hej-ja buduję gl-142-propo schodów własnie wylali-betonowe,zabiegowe-obniżylismy troszke wysokosc stopni-w projekcie byly troche nie wygodne,scianke kolankową w projekcie mam tez na 70 ,zdecyduje czy podniesc ją w ostatniej chwili-po prostu zobaczę czy jest ok,pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobzi 08.08.2006 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam,dominiqo dzieki za odpowiedź.Powodzenia - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts