Śliwka 01.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jest problem z Terivą (nie ma nigdzie w hurtowniach). Czy mozna zamiast dać belki stropowe np. Leiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 01.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 tylko same belki a pustaki z terivy ? wydaje mi się że chyba tak , tylko trzeba by sprawdzić czy pustak dobrze opiera się o belki , czy to wycięcie jest takie same, żeby dobrze ułożyć pustaki . Te belki leiera sa ogólnie takie same, tak samo zazbrojone , przynajmniej tak to wygląda z zewnątrz, tyle tylko że mają taką stopkę ceramiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibzwein 01.08.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 A kto na to da gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 01.08.2006 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jak belki, to i pustaki Leiera by były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 01.08.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jak belki, to i pustaki Leiera by były. no to tak już prędzej , strop ceramiczny gdzieś słyszałem że może być stosowany nawet na większe rozpiętości niż teriva, więc chyba jest w 100% współzamienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 01.08.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tylko sprawdź wymiary.U mnie po różnych zamianch stropów nie zmieściły się drzwi do garażu. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts