Gagata 01.08.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Czy mozna zabarwić samemu , lub kupic barwione, tynki do wnętrz? W świecie barwi się tynki barwnikami pochodzenia naturalnego np. U nas planujemy połozyć najzwyklejsze tynki (dom na wsi)-bodajże cementowo-wapienne. Czy mozna nadać kolor takiemu tynkowi przed położeniem?? Chodzi o uzyskanie efektu wiejskiej chaty, więc to nie ma być, że tak powiem, "wymuskane" .. O matko! ja znowu kombinuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.08.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Gagata wymyslaj spokojnie sa specjalne barwniki do cementu ktore sie z nim miesza, przy tynkach cementowo-wapiennych.... ale z tego co slyszalam wymieszanie tego jest skomplikowane i zalecaja zlecic to specjaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.08.2006 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 O-dziekuję Mohag! Właśnie coś takiego poszukuję, a wymieszałby mi to fachowiec, nie ma problemu. Tylko - gdzie to kupic?? ... ja chyba nigdy nie ustanę w kombinacjach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 a przejedz sie na Bielany, tam masz i Castorami, i Obi-ka i Leroya.. napewno w ktoryms cos znajdziesz. Przeciez czyms musza barwic kostki betonowe itp to znalazlam: http://tajdus.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
decotynk 19.08.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 z tego co kojarze to bardzo słabe kolory można z tego osiągnąc..jak chcesz miec efekt starej wiejskiej chaty to zainteresuj się ścianami z dawnych lat, ścianami południa albo retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts