janub 01.08.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Zamierzam budować dom z pustaków keramzytobetonowych. Co o tym sądzicie? Czy ktoś budował z tego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfol 01.08.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Możesz podać argumenty dlaczego akurat taki materiał ??Generalnie nie jestem przekonany tak na 100% do żadnej z technologii, ale argumenty ludzi którzy wybrali tak a nie inaczej są ciekawe. Jeden odrzucam - cena. Różnica w cenach materiałów na ściany są tak małe, że w skali budowy można je pominąć (mówię o średniej wielkości domu jednorodzinnym). Tak więc ciekawy jestem powodów Twojego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radlid 01.08.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ja będe z tego budował .Pustaki są dobrze tzn równo wykonane w dotyku ciepłe i nie takie drogie 1 szt 5 zł 24*59*24.Podoba mi się ten materiał i z innego bym nie wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 01.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ale dodaj sobie w obliczeniach specjalną zaprawę do keramzytobetonu wyjdzie drożej niż piasek + cement + wapno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radlid 01.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 zwykła zaprawa nie skleji? spoko skleji będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ....Podoba mi się ten materiał i z innego bym nie wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts