ewelina_i_marek 04.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Jacek K napisał Co to jest COiU? Cudownie Ogrzany i Ululany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 04.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam, Mialem na mysli instalacje centralnego ogrzewania + wode uzytkowa... Coz nie jestem fachowcem ... jestem tylko czasem obiektem ich dzialania ale nie chce sie im poddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 05.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 malmuc dopiero co dotarło do mnie, że jesteś "babą" (ale teraz będę Cię gnębił). No z Twojego opisu to wprost wynikało, a różne patenty się słyszało (widziało znacznie mniej). Te kratki wentylacyjne to co z czym mają łączyć (żeby jakiegoś byka nie walnąć). Pozdrawiam (nie obawiaj się z tym gnębieniem, to tylko żartowałem). Myśle ,że chodzi o dodatkowy przewod wentylacyjny, którym grawitacyjnie bedzie rozprowadzane cieplo z kominka(zamiast rurami).Warunek to super szczelny komin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.08.2006 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Myśle ,że chodzi o dodatkowy przewod wentylacyjny, którym grawitacyjnie bedzie rozprowadzane cieplo z kominka(zamiast rurami).Warunek to super szczelny komin! O! właśnie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukol-bis 07.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 malmuc napisz o tym powietrzu: co będziełączył ten przewód wentylacyjny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2006 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Chodzi mi o coś takiego jak jest pokazane w tym rysunku. http://www.uniwag-spolmot.com.pl/kominki/gorace_powietrze.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts