Tytusdj 02.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hej mam takie poddasze (rysunek poniżej) , rysunek przedstawia aranżację, wykończenie developera niestety nie obejmuje praktycznie niczego stan jest taki, że muszę 1. najlepiej docieplić dach styropianem (będzie 25cm wełny i folia) potem położyć kratownicę i płyty gipsowe2. wymurować ścianki wewnętrzne3. pociągnąć wszystkie instalacje (będą końcówki na poddaszu)4. położyć gips (chyba, że postawię ścianki rigips)5. położyć końcową szlichtę6. no i wykończyć, parkiety, glazura itp podłoga ma coś 10,5/5,4m ile to wszystko może kosztować??? http://brandtsa.pl/development/img/wierzba_rzut_poddasze_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 08.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 100 000zł lub jakieś 80 000zł jak wszystko zrobisz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 08.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 no bez jaj 100tyś to dużo za dużo, myślę bez przeliczeń że 50 tyś to max, w tym jakieś 10-15tyś robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 08.08.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Jeśli chcesz to zrobić w przyzwoitej jakości (a warto) to nie sądzę że się zmieścisz w tej sumie, z tego co mówisz to tam nic nie ma...Jakiś czas temu przymierzałem się do kupna mieszkania bez instalacji i tynków jakieś 70 mkw (nie musiałem nic docieplać, i budować ścian) po wstpnej wycenie wyszło prawie 70 tys. , wykończeniówka jest bardzo droga... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tytusdj 10.08.2006 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Jeśli chcesz to zrobić w przyzwoitej jakości (a warto) to nie sądzę że się zmieścisz w tej sumie, z tego co mówisz to tam nic nie ma... Jakiś czas temu przymierzałem się do kupna mieszkania bez instalacji i tynków jakieś 70 mkw (nie musiałem nic docieplać, i budować ścian) po wstpnej wycenie wyszło prawie 70 tys. , wykończeniówka jest bardzo droga... Pozdrawiam no to lekka załamka, że tak powiem... na aż tyle to tego nie liczyłem... w tym momencie to ten segment przestaje sie opłacać... Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hollly 11.08.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 niestety nie widzę planu, ale np mnie wykonczenie poddasza w takim stopniu jak mówisz 150 m2 + inne pomieszczenia nizej 60m2 wyszło 160 tys ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1371 02.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 njlepszy sposob to poprosic koso wycene kompetentna osobe a tak to ten zaplacil 100 tys tamten 150 wszystko zalezy w jakim regionie jaki material itp itp podaj wiecej szczegolw to cos poradzimt i polecimy moze kogos 504641634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandomec 07.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 tego nieidzie ocenic po tym rysunku ale prosze o kontakt to cos wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts