Gość 24.03.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Jeżeli zaglądają czasami na to forum użytkownicy kotłów KDOz Żywca, bardzo bym prosił o opinie, jak one się sprawują ?Interesuje mnie kociołek KDO 12 RR. Oczywiście na stronie wwwproducenta wszystko jest super.A jak to jest w praktyce ?Pozdrowienia dla uczestników tego forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 24.03.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 jęśli jest to kocioł do warzenia piwa to boerz bez zastanawiania!. W praktyce sprawdza się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 24.03.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Sprzedałem ich co nie co i moja opinia za tą cęnę ok.Nic poza tym.Przeciętny spawany kocioł ,który jest średniakiem w swojej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts