atutekkepa 16.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Noto może jak wszystko będzie ok. będziemy sąsiadami.Wokolicach 42 numeru jest sklep itam jest działka ze statusem rekraacyjna 16200m2 oczywiście do podziału.jest niby prąd,a gaz podobno ma być w tym roku.narazie wiem tyle,czyba że ty wiesz więcej na temat tej miejscowości czyli kiedy będzie gaz ziemny iczy w ogóle będzie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Wow. Co do gazu to nie wiem jeszcze nic - jutro zadzwonie i sie podpytam. My jestesmy dalej za sklepem, w glebi lasow. No, 15 minut mamy do sklepu rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Co ja wiem o tej miejscowosci ? Mieszkala tam moja prababka, urodzila sie tam moja babcia i mama. Jezdzialam tam w kazde wakacje. Moj pradziadek pracowal jako stolarz przy wykanczaniu kosciola w Radzyminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Prad jest na pewno, wode podciagneli pare lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 17.01.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was ma szambo? Jakiego producenta polecacie? Szambo (pojemnik/pojemniki) najprawdopodobniej zamówimy u producenta z okolic Radomia, szukam chętnych do zakupu - będzie tańszy transport Szczegóły poproszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 17.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was ma szambo? Jakiego producenta polecacie? Szambo (pojemnik/pojemniki) najprawdopodobniej zamówimy u producenta z okolic Radomia, szukam chętnych do zakupu - będzie tańszy transport Szczegóły poproszę na PW Ja mam szambo 10m3 z MBT z Marek. Przyjechali zamontowali i było ok sam musiałem tylko koparkę mieć i dół zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 17.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzięki za ekspresową odpowiedź. MBT z Marek oferuje największy pojemnik 10 m3 My szukamy 12m3 lub 2x6m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 17.01.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzięki za ekspresową odpowiedź. MBT z Marek oferuje największy pojemnik 10 m3 My szukamy 12m3 lub 2x6m3 odp na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 19.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was ma szambo? Jakiego producenta polecacie? Szambo (pojemnik/pojemniki) najprawdopodobniej zamówimy u producenta z okolic Radomia, szukam chętnych do zakupu - będzie tańszy transport Szczegóły poproszę na PW Ja mam szambo 10m3 z MBT z Marek. Przyjechali zamontowali i było ok sam musiałem tylko koparkę mieć i dół zrobić. A skąd miałeś tą koparkę? Czy ten "Koparkowy" jest godny polecenia? Jeśli tak, to proszę o kontakt. Szukam "Koparkowego" - potrzebny jest mi do wykopania dołu pod szambo. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to bardzo proszę na PW Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.01.2008 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Atut, no i co z ta dzialka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.01.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cos tu bardzo cicho jest nikt nic nie pisze co robi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 25.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 U nas na budowie nic się nie dzieje. Czekamy na okna. Czekamy także na szambo - zebrała się "grupa chętnych"i razem chcemy kupić pojemniki na szambo w okolicach Radomia. Czekamy na "super" ofertę od Producenta - Mamy nadzieję, że potraktuje nas hurtowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 U nas na budowie nic się nie dzieje. Czekamy na okna. Czekamy także na szambo - zebrała się "grupa chętnych"i razem chcemy kupić pojemniki na szambo w okolicach Radomia. Czekamy na "super" ofertę od Producenta - Mamy nadzieję, że potraktuje nas hurtowo Dużo się was zebrało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 25.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cos tu bardzo cicho jest nikt nic nie pisze co robi itp. Ja podróżuję, służbowo (czyli nie za swoje ). A na budowie - mamy obsadzone wszystkie parapety (osobiście ) obrobione glify okien, czekamy na uruchomienie kotła i zaczynamy parkiety Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 25.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 U nas na budowie nic się nie dzieje. Czekamy na okna. Czekamy także na szambo - zebrała się "grupa chętnych"i razem chcemy kupić pojemniki na szambo w okolicach Radomia. Czekamy na "super" ofertę od Producenta - Mamy nadzieję, że potraktuje nas hurtowo Dużo się was zebrało?? Razem 28m3 szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.01.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ja już czekam od ponad 1,5 tygodnia na parkieciarza oraz resztę klepki.Narazie przywióz mi około 60 m2 jeszcze ma przywieźdz około 100, i podobno mam już mieć układany parkiet w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 29.01.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Co to za cisza?? Prośba do was szukam dobrej i taniej ekipy do malowania. Jak macie kogos to bardzo proszę o info na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 29.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 PILNE Kochani potrzebuję informacji, gdzie kupić kręgi w naszych okolicach (nie wiem cyz używam dobrej nazwy) będziemy robić wjazd na działkę, potrzebne są kręgi takie do rowu no wiecie jakie ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 29.01.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 PILNE Kochani potrzebuję informacji, gdzie kupić kręgi w naszych okolicach (nie wiem cyz używam dobrej nazwy) będziemy robić wjazd na działkę, potrzebne są kręgi takie do rowu no wiecie jakie ........... Proponuje zadzwonić do TOPJUR na brzozowej nr tel niepamiętam, można znaleźdz ich w Panoramie firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 30.01.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dzięki Kruz za namiary. Nasz murarz chce ruszać z ogrodzeniem , mam nadzieję, że pogoda się utrzyma i pozwoli mu na roboty my lada dzień podpisujemy umowę o kredyt przygotowujemy ostatnie papiery obecnie walczymy z kosztorysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts