darekzet 20.10.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jak dobrze, że jest to forum.. dzięki niemu zdobywa sięcenne informacje:) Czy wiecie gdzie można zamówić Terivę w okolicy? najstarszy zakład produkcyjny w naszej okolicy: http://www.stropy.oleksiak.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 20.10.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam wszystkich.Widze że grupa się rozrosła - fajnie że wiecej osób z okolicy sie udziela. Ja jestem juz na etapie odbioru budynku - tj uzupełniłem brakujące dokumenty w PINB i czekam na decyzje niedługo się melduje i po budowie. Bede szukał firm od wiaty blaszanej ma ktoś namiary na niedrogiego wykonawcę o niestandardowych wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 20.10.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam wszystkich.Widze że grupa się rozrosła - fajnie że wiecej osób z okolicy sie udziela. Ja jestem juz na etapie odbioru budynku - tj uzupełniłem brakujące dokumenty w PINB i czekam na decyzje niedługo się melduje i po budowie. Bede szukał firm od wiaty blaszanej ma ktoś namiary na niedrogiego wykonawcę o niestandardowych wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 20.10.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jak dobrze, że jest to forum.. dzięki niemu zdobywa sięcenne informacje:) Czy wiecie gdzie można zamówić Terivę w okolicy? najstarszy zakład produkcyjny w naszej okolicy: http://www.stropy.oleksiak.com.pl/ Dzięki i tam właśnie już zamówiłem terive....facet konkretny zna sie na rzeczy i krótki czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 20.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jak dobrze, że jest to forum.. dzięki niemu zdobywa sięcenne informacje:) Czy wiecie gdzie można zamówić Terivę w okolicy? najstarszy zakład produkcyjny w naszej okolicy: http://www.stropy.oleksiak.com.pl/ Dzięki i tam właśnie już zamówiłem terive....facet konkretny zna sie na rzeczy i krótki czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 28.10.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam, mam do sprzedania 27 worków (25 kg) cementu 1 klasa portlandzki worki do odebrania w sulejówku, bardzo atrakcyjna cena 693 022 189Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_4m 28.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam, Szukam dobrej i ładnej cegły na komin. Wyszków, Tłuszcz, okolice. Chciałbym go ładnie wymurować i zastawić bez tynkowania. Jeśli takową widzieliście, proszę o namiary. Chciałbym pokryć dach gontem bitumicznym. Jeśli posiadacie kontakt ze sprawdzonym wykonawcą proszę o telefon. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 28.10.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witam! Liczę na Waszą pomoc. Po niespodziewanej rezygnacji ekipy z kontynuowania budowy mojego domu -wybudowane ściany parteru - pilnie poszukuję ekipy do dokończenia budowy. Będę wdzięczna za sprawdzone kontakty na priv. Pozdrawiam, Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 29.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Cześć, czy moglibyście mnie poratować namiarami na ekipy robiące wylewki, uwzględniając takie, które robią również wylewki na balkonach (z tego co zauważyłem to nie wszystkie ekipy chcą się bawić w wylewanie balkonów ). Będę wdzięczny również za podanie informacji o stawkach jakie biorą za metr 2. Dzięki, Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 30.10.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Cześć, czy moglibyście mnie poratować namiarami na ekipy robiące wylewki, uwzględniając takie, które robią również wylewki na balkonach (z tego co zauważyłem to nie wszystkie ekipy chcą się bawić w wylewanie balkonów ). Będę wdzięczny również za podanie informacji o stawkach jakie biorą za metr 2. Dzięki, Radzik Czasem tu warto zajrzec: http://forum.muratordom.pl/solidni-warszawa-i-okolice,t61043-1320.htm 604 064 734 35 zl/m2 z materialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 01.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witajcie Kochani Dawno mnie tutaj nie było. W międzyczasie urodziłam ślicznego synka - Antosia właśnie dziś kończy 5 tygodni Na naszej budowie praca wre Ekipa kończy glazury, gipsowanie, malowanie, kominek wkrótce schody,meble kuchenne, parkiet i drzwi wew. ... potem oddanie budynku i planujemy przeprowadzkę na początek 2009 r. Przy okazji zapytam, może ktoś będzie potrzebował, chcemy sprzedać nasz słup na prąd (prowizorkę, czy jak to się nazywa razem ze skrzynkami za pół ceny, słup był kupiony nowy, sprzedamy za połowę wartości wykopanie i transport własny tel kontaktowy: 608 011 441 pozdrawiam wszystkich budowniczych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dj_lesin 02.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Wykonuje schody na beton z drewna krajowego i egzotycznegotel508163118[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geonet 02.11.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam sprzedamy domek na budowę lub do innych celów powierzchnia ok. 18m2 (6m x 3m) konstrukcja: szkielet drewniany, z zewnątrz płyta OSB, wewnątrz G-K ocieplony 5cm wełny dach - papa + płyta onduline, jednospadowy 3 okna, drzwi wejściowe stalowe wnętrze do dowolnego zagospodarowania, w jednym z narożników zielona płyta GK wybudowany własnymi siłami w maju b.r. służył dzielnie jako mieszkanie po nagrzaniu długo trzyma ciepło loco: Duczki więcej informacji - 509 793 100 cena - 80% kosztów materiałów, do uzgodnienia oczywiście wyjściowo 4500 PLN pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grer 02.11.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam, szukam sprawdzonej ekipy do ogrodzenia (z klinkieru albo bloczków betonowych + przęsła). Będę wdzięczny za podrzucenie jakichś namiarów. Z góry dziękuję! Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 03.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witajcie Kochani Dawno mnie tutaj nie było. W międzyczasie urodziłam ślicznego synka - Antosia właśnie dziś kończy 5 tygodni Na naszej budowie praca wre Ekipa kończy glazury, gipsowanie, malowanie, kominek wkrótce schody,meble kuchenne, parkiet i drzwi wew. ... potem oddanie budynku i planujemy przeprowadzkę na początek 2009 r. Przy okazji zapytam, może ktoś będzie potrzebował, chcemy sprzedać nasz słup na prąd (prowizorkę, czy jak to się nazywa razem ze skrzynkami za pół ceny, słup był kupiony nowy, sprzedamy za połowę wartości wykopanie i transport własny tel kontaktowy: 608 011 441 pozdrawiam wszystkich budowniczych ! A Słonecznikom gratulujemy synka no i niedalekiej przeprowadzki. A w sprawie słupa - zapytam kumpla, zaczyna na wiosnę. Może będzie potrzebował. Ja na swoją prowizorkę mam już amatora Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 03.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 .....urodziłam ślicznego synka - Antosia Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 05.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 z cegielni Radzymin . Może komuś brakuje , oddam taniutko. mam tego 3 palety tj ok500 sztukhttp://www.cegielniaradzymin.pl/zdj/m/DZ-220.jpg288x88x220 klasy 15 Przypominam się - oddam naprawdę za grosze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 05.11.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Pilnie poszukuje ekipy od miksokreta - poratujecie mnie sprawdzonym namiarem ? Ja mogę polecić ekipę od wod-kan i C.o. Polecam ekipę o miksokreta - 501 321 439 (Konrad) Robili u mnie wylewki 140 m2, zajęło im to pół dnia (ekipa 5-osobowa). Sprawnie, kulturalnie, i równiótko Niestety co do tej ekipy to : -1 uszkodzili mi klatkę schodową narożniki rozwalone aż tynk odpadł i widać listwy narożne , ściana po której ciągali na piętro wąż cała czarna i porysowana to co zrobili elegancko tynkarze oni niestety poniszczyli - teraz czekam na ich naprawienie szkody ale czasu teraz za bardzo nie mają żeby naprawić to co zepsuli Dylatacja tam gdzie oni robili wogóle nie jest w wylewce prawie całe 15 cm na ścianie ......Teraz czekam jak załatwią ze mną sprawę do końca ! Sprawę zatatwili pozytywnie i tu +++ poprawili błedy i wg. czasu który ustalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 07.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 uff,w końcu zaczęliśmy - dzisiaj chłopaki na działce zaczęli kopać fundament po długim czasie formalności i szukania ekipy możemy oblewać początek budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 07.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam czy macie kogoś rozsądnego do wykonania dachu z blachodachówki? i jaka jest aktualna cena za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts