Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam wszystkich Wołominiaków :)

potrzebuje namiar na dobrego i niedrogiego glazurnika, na teraz do ułożenia jest ok 40m2 terrakoty na tarasach ... potrzebuje też kogoś do ułożenia płytek klinkierowych na elewacji

podzielcie się proszę sprawdzonymi namiarami[/quote

moja ekipa robi wszystko Andrzej 500 476 628

za 1,5 tygodnia koncza u mnie tynki i posadzki i wiem ze maja wolne terminy

U mnie robia wszystko od poczatku. Ogladalem 3 domy wczesniejsze ktore robili od poczatku pod klucz

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witamy Wszystkich Wołominiaków i okolicznych ;)

Z budową domu dopiero zaczynamy przygodę, jak się uda to jeszcze w tym roku powstaną fundamenty, choć sprawy formalne tak się ciągną, że może być ciężko. Działka ma ok 1000 m2, a na niej powstanie "Mój świat" tzn nasz Mały świat ;) http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=359

oczywiście po "niewielkich przeróbkach".

Na razie szukamy ekipy budowlanej jakby ktoś miał godnych polecenia fachowców i kierbuda, bylibyśmy wdzięczni;)

za to mogę podać namiary na sprawdzonych glazurników Tadków ;) 728733266, 507315853

Tymczasem pozdrawiamy Wszystkich forumowiczów

Edytowane przez u&k

Witam Was po długiej przerwie.

Przez ten czas samotnie walczyłem z ekipami budowlanymi, które stawiały mi domek, ale to już temat na osobny wątek. Najważniejsze, że wszystko idzie już dobrze, i w związku z tym potrzebuję od Was małej pomocy. Chodzi mi o sprawdzoną ekipę do pokrycia dachu dachówką ceramiczną.

W zamian odwdzięczę się namiarami na ekipą budowlaną, której uwierzcie mi nie trzeba pilnować, nie piją w pracy i są solidni.

Witam ,

W przyszłym miesiącu zamierzam przykryć domek dachówką betonową najprawdopodobniej Braas . Nie wiem tylko gdzie można zrobić zakupy w rozsądnej cenie, przekopałam już Allegro ale wcale nie ma wiele sprzedajacych z rej. wołomińskiego. Będe wdzięczna za jakieś nam,iary i dobre radynajlepiej na maila : [email protected]

POZDRAWIAM BUDUJĄCYCH KASIA

Witam ,

W przyszłym miesiącu zamierzam przykryć domek dachówką betonową najprawdopodobniej Braas . Nie wiem tylko gdzie można zrobić zakupy w rozsądnej cenie, przekopałam już Allegro ale wcale nie ma wiele sprzedajacych z rej. wołomińskiego. Będe wdzięczna za jakieś nam,iary i dobre radynajlepiej na maila : [email protected]

POZDRAWIAM BUDUJĄCYCH KASIA

Spróbuj w firmie ASDACH w Zakręcie (za Sulejówkiem). Ja co prawda nie kupiłem tam ostatecznie (nie sprzedają Nelskampa) ale dostałem bardzo dobra ofertę cenową.

Nie musisz zamawiać w firmie z rejonu wołomina ... obecnie każda firma dowiezie Ci towar na budowę za niewielkie pieniądze.

pytanko do grupowiczów, którzy mają w salonie na podłodze płytki ceramiczne

czy jesteście zadowoleni z tego wyboru ? nie jest zimno w stopy latem/jesienią kiedy jeszcze nie działa ogrzewanie ?

a może ma ktoś położonego woodentica i zechciał by mnie z żonką zaprosić na uroczyste deptanie :) ?

pytanko do grupowiczów, którzy mają w salonie na podłodze płytki ceramiczne

czy jesteście zadowoleni z tego wyboru ? nie jest zimno w stopy latem/jesienią kiedy jeszcze nie działa ogrzewanie ?

Na dużej powierzchni, również w salonie mamy położony gres, wygląda bardzo ładnie :D , ale..."coś za coś", musimy chodzić w kapciach, bo inaczej jest zimno w stopy (nie mamy jeszcze uruchomionej podłogówki). Nawet pies nie położy się na gresie, tylko ucieka w cieplejsze miejsca :roll: :wink:

Wydaje mi się, że z płytkami ceramicznymi będzie podobnie zimno :wink: ale za to będzie bardzo ładnie :D

Witam,

gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi:

- 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2,

- 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2.

Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3

Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3

Całość sprzedam za 300 zł :-)

Odbiór niestety we własnym zakresie.

Chętnych proszę o kontakt na prv

Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy.

Pozdrawiam,

Radzik[/u]

• 2 weeks później...
Witam,

gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi:

- 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2,

- 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2.

Pozdrawiam,

Radzik[/u]

jeśli aktualne to daj jakiś kontakt do siebie

Witam,

Pozdrawiam,

Radzik[/u]

jeśli aktualne to daj jakiś kontakt do siebie

niestety, albo i stety już nieaktualne.

Pozdrawiam

• 1 month później...