EDZIA 14.03.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 17.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam cos tu cicho nikt nic nie pisze jak roboty sie posuwają?? U mnie dziś kończą parkiet ostatni raz jest lakierowane.Wkońcu niebedzie sie kurzyć.Sciany w sobotę odkurzyłem z pyłu teraz tylko malowanie a i drzwi ale to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 19.03.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych życzy żona Krzycha16a z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geonet 20.03.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam możecie polecić jakiegoś kierownik budowy? budowa w Duczkach więc dobrze jakby był jakiś blisko żeby nie było problemu z odwiedzinami pozdrawiam i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 25.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Kto się w tym roku wprowadza? Moge sie wam pochwalic że w tym roku napewno zamieszkam w swoim domku, sam bez rodziców i tesciów ufffffffffff. hehehe.......taaaaaaaaaaaaaaakie nudy.....sam w domu Lumpie willa jest.........ale ja nigdy tam nie byłam za to koło mnie żabusinek - podobno zabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaapril 27.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witajcie po świętach,mam pytanie, jak długo od złożenia dokumentów czekaliście na pozwolenie na budowę (przy działce budowlanej i planie zagospodarowania przestrzennego)podlegam pod starostwo w Radzyminie.pozdrawiam Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 27.03.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witajcie po świętach, mam pytanie, jak długo od złożenia dokumentów czekaliście na pozwolenie na budowę (przy działce budowlanej i planie zagospodarowania przestrzennego) podlegam pod starostwo w Radzyminie. pozdrawiam Jola Jolaapril, a w Radzyminie jest wogóle starostwo? Bo z tego co mi się wydaje, to tylko w Wołominie... Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaapril 27.03.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Niejasno się wyraziłam. Nie jest to starostwo ale filia zajmująca się wydawaniem pozwoleń na gminę Radzymin, gminę Dąbrówka i kilka innych. Już tam wiele spraw załatwiałam. Czy Ty wciąż tkwisz przed ekranem, bo co napiszę to mam natychmiast reakcję? Super, szkoda że ja tak nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 27.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Czy Ty wciąż tkwisz przed ekranem, bo co napiszę to mam natychmiast reakcję? Super, szkoda że ja tak nie mogę. Taka praca, liczy się czas reakcji :D:D Co do Twojego pytania, trudno mi powiedzieć. My czekaliśmy na pozwolenie bardzo krótko (nie pamiętam dokładnie, kilka dni) ale to było 3 lata temu, przed "bumem" budowlanym, przed zmianą władz w powiecie itp. Teraz nie mam pojęcia ile się czeka. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 27.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 mam pytanie, jak długo od złożenia dokumentów czekaliście na pozwolenie na budowę (przy działce budowlanej i planie zagospodarowania przestrzennego) Ja w Wołomine czekałam dokładnie dwa miesiące - tyle ile ustawa przewiduje . Mam pytanko. Muszę skrócić gaz i zrobić skrzynkę...czy znacie kogoś w okolicy kto to zaprojektuje i wykona za rozsądne pieniądze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaapril 28.03.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Brzmi całkiem optymistycznie. Powiedzieli że trzeba czekać około miesiąca. Chciałam sprawdzić jak się ma teoria do praktyki. Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRKUS 29.03.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 WitamCo prawda jestem z Marek, ale często tu do Was zaglądam. Szukam namiaru na samochód z HDS-em z tych okolic może będziecie w stanie mi podać jakiś namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolny 29.03.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Brzmi całkiem optymistycznie. Powiedzieli że trzeba czekać około miesiąca. Chciałam sprawdzić jak się ma teoria do praktyki. Jola Chyba oszukiwali Mam wrażenie, że czekoladki, koniaczek i parę złotych w czekoladkach znacznie przyspiesza procedurę. U mnie Pani ze starostwa mając 61 dni na wydanie decyzji wzięła się za mój projekt 61 dnia i skończyła wszystko w godzinę. Ale zima była - nie spieszyło mi się i nie lubię dawać w łapę - więc spokojnie poczekałem. PS. Jako, że to mój pierwszy wpis, a dopiero wczoraj ogrodziłem działkę - i przez następny rok na pewno będę tu zaglądał - WITAM wszystkich forumowiczów. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRKUS 03.04.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam Szukam namiaru na kierownika budowy w Markach, może macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 04.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Kilka dni temu dostałam warunki...."ZEW-T Dystrybucja Sp. z o.o. zobowiązuje się do przyłączenia instalacji o mocy przyłączeniowej 13,0kW do budynku mieszkalnego, jeżeli zostaną spełnione warunki przyłączenia określone w załączniku 1" A głównym warunkiem w załączniku 1 jest - wybudowanie nowej stacjii transformatorowej.....Hi,hi "i tu mnie mają", ciekawe kiedy ją wybudują? Termin przyłączenia ustalają na wrzesień 2009 z zastrzeżeniem, że termin przyłączenia może ulec przedłużeniu .......Właściwie nie wiem, czy mam płakać, czy się śmiać Oczywiście oferują nam linie napowietrzną Aha!....obowiązkowo musimy w terminie 14 -nasto dniowym zapłacić około 1.500 PLN Poczytajcie sobie http://forum.muratordom.pl/walka-z-zewt-wolomin,t41952.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 10.04.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Cisza straszna na grupie... co u Was? Wiosna przecież U nas od wczoraj kleją parkiet, do wtorku będzie podobno ułożony. A za miesiąc lakierowanie Kruz23, u Ciebie już pewnie po parkietach? Zdjęcia prosimy Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 10.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Cisza straszna na grupie... co u Was? Wiosna przecież U nas od wczoraj kleją parkiet, do wtorku będzie podobno ułożony. A za miesiąc lakierowanie Kruz23, u Ciebie już pewnie po parkietach? Zdjęcia prosimy Pozdrawiam Brzuzens Witam Tak straszna tu cisza. Jeżeli chodzi o mnie to dzis w końcu ostatnie wieksze roboty czy li zkładanie drzwi JUPPIII. Jeszcze tylko sotolarz przyjdzie i dokończy listwy w przyszłym tygodniu i bedzie u mnie koniec robót i czas przeprowadzki przyjdzie. Nareszcie bedzie normalnie cała rodzina w komplecie uhhhhhhhhh. Teraz mecze ZEWT by mi w końcu licznik wstawili łaskawie do skrzynki. Bombarduje ich mailami i chyba zacznę pisać do samego dyrektora, bądz dyrekotrów w centrali bo jedyne to mi zostało a jak nie to URE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 10.04.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witajcie u nas w końcu coś się zaczęło dziać. Kończą gipsowac nam poddasze i rozpoczęli już elewację zew. Bardzo mnie cieszy, że coś w końcu sie ruszyło u nas po zimie , czasami aż sił mi brak na organizację tego wszystkiego. Jak skończą elewację to postaram sie wkleic jakiś fotki do mojego wątku. Co niektórzy w naszym wątku juz są bliscy końca i rychłej przeprowadzki - szkoda tylko że żadnych fotek nie wklejacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 10.04.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jeżeli chodzi o mnie to dzis w końcu ostatnie wieksze roboty czy li zkładanie drzwi JUPPIII. Jeszcze tylko sotolarz przyjdzie i dokończy listwy w przyszłym tygodniu i bedzie u mnie koniec robót i czas przeprowadzki przyjdzie. No ale zdjęcia Pochwal się troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 10.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 No ale zdjęcia Pochwal się troszkę Teraz nie mam dopiero w przyszłym tygodniu bede miał i wtedy wkleje napewno. A i pochwale sie wam że juz mam schody zrobione a były betonowe też wkleje zdjęcia. U mnie sporo sie działo ostatnio i zostaje mi ten nieszczesny prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts