Kruz23 22.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bardzo fajnie wygląda wasz domek. Mi się bardzo podoba. Ta dachówka to jakiej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 22.04.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ta dachówka to jakiej firmy?? Dachówka Roben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 22.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bluszczowcy, a parapety zewnętrzne? Bo my się jeszcze nie dorobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 22.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ten strażak na kominie co macie to jakiejs jest średnicy dziura-otwór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 22.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Parapety kupiliśmy ceramiczne, takie z metra, imitujące płytki klienkierowe. Jak już odkleją folie to wkleję fotki z bliska. Co do strażaka na kominie to już nie pamiętam jakiej średnicy, bo montowany był ponad rok temu, a na dach to napewno nie wejdę żeby to zmierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 22.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 W końcu mogę jakieś zdjęcia zamieścić. Oto nasza elewacja, jeszcze trochę nie ukończona: Łaaaał! Suuuuper! Śliczny domek - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 24.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Bluszczowcy ... super domek ! gratuluję !!! u nas kończy się robić elektryka, w między czasie panowie założyli kabelki pod alarmy w weekend majowy robimy ogrodzenie od sąsiadów i rozwozimy ziemię po placu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 24.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Bluszczowcy ... super domek ! gratuluję !!! u nas kończy się robić elektryka, w między czasie panowie założyli kabelki pod alarmy w weekend majowy robimy ogrodzenie od sąsiadów i rozwozimy ziemię po placu .... Co do elektryka niech wam wszystko rozpisze co gdzie i jak oraz sprawdzi, bo ja np. mam problem teraz i musi koleś podjechać (nie moge sobie dać rady z przełącznikami w przedpokoju). Ah z tymi elektrykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 24.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Bluszczowcy, a parapety zewnętrzne? Bo my się jeszcze nie dorobiliśmy Jak obiecałam, wklejam zdjęcia parapetów: http://img236.imageshack.us/img236/5851/domek2257mr0.jpg http://img165.imageshack.us/img165/4199/domek2256tg6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 25.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 kruz - dzięki za radę !!! bluszczowcy, super są te Wasze parapety, myżlę o takich samych, tylko, że w kolorze piasku, taki jak kominy (ciekawa jestem, czy będzie dostępny taki kolor) Kochani ! Chciałabym się podzielić wspaniałą nowiną, spodziewamy się dzidziusia ))) właściwie, to już jesteśmy w połowie nasz dzidziuś urodzi się we wrześniu Oj dzieje się wiele w naszym życiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 25.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Chciałabym się podzielić wspaniałą nowiną, spodziewamy się dzidziusia ))) właściwie, to już jesteśmy w połowie nasz dzidziuś urodzi się we wrześniu Oj dzieje się wiele w naszym życiu :) No gratulacje będzie dla kogo dom budować (i piaskownicę ) Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 25.04.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kochani ! Chciałabym się podzielić wspaniałą nowiną, spodziewamy się dzidziusia ))) właściwie, to już jesteśmy w połowie nasz dzidziuś urodzi się we wrześniu Oj dzieje się wiele w naszym życiu :) sloneczny_slonecznik_2, WIELKIE GRATULACJE i witaj w klubie My też spodziewamy sie we wrześniu naszego dzidziusia. Ale fajny zbieg okoliczności, nasze dzieciaki bedą rówieśnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 kruz - dzięki za radę !!! bluszczowcy, super są te Wasze parapety, myżlę o takich samych, tylko, że w kolorze piasku, taki jak kominy (ciekawa jestem, czy będzie dostępny taki kolor) Kochani ! Chciałabym się podzielić wspaniałą nowiną, spodziewamy się dzidziusia ))) właściwie, to już jesteśmy w połowie nasz dzidziuś urodzi się we wrześniu Oj dzieje się wiele w naszym życiu :) Gratuluje. Pierwsze dziecko?? No to domek akurat sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 25.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dzięki za gratulacje to nasze drugie dziecko pierwsze jest z 2005 r. ... będzie 3 lata różnicy pomiędzy bąblami oczywiście piaskownica to teraz podstawa )) Bluszczowcy ... a czy to będzie Wasza pierwsza pociecha? ....... trochę się boję jak to będzie .... przeprowadzka, małe dziecko .... .... wszystko jeszcze zależy od tego na kiedy się wyrobimy z przeprowadzką ale na razie jestem dobrej myśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 25.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 i witaj w klubie My też spodziewamy sie we wrześniu naszego dzidziusia. Ale fajny zbieg okoliczności, nasze dzieciaki bedą rówieśnikami Kurcze, klub wrześniówek 2008, przegapiliśmy taką okazję Chyba musimy się wziąć do roboty słuchajcie... nie będzie mnie na forum przez jakiś czas : Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.04.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 i witaj w klubie My też spodziewamy sie we wrześniu naszego dzidziusia. Ale fajny zbieg okoliczności, nasze dzieciaki bedą rówieśnikami Kurcze, klub wrześniówek 2008, przegapiliśmy taką okazję Chyba musimy się wziąć do roboty słuchajcie... nie będzie mnie na forum przez jakiś czas : Pozdrawiam Brzuzens UUUUU Wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kochani ! Chciałabym się podzielić wspaniałą nowiną, spodziewamy się dzidziusia ))) właściwie, to już jesteśmy w połowie nasz dzidziuś urodzi się we wrześniu Oj dzieje się wiele w naszym życiu :) sloneczny_slonecznik_2, WIELKIE GRATULACJE i witaj w klubie My też spodziewamy sie we wrześniu naszego dzidziusia. Ale fajny zbieg okoliczności, nasze dzieciaki bedą rówieśnikami No to i wam gratuluje wraesien juz niedługo, u was pierwsze czy kolejne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Pochwale sie wam moja kuchnią Pokaże wam projekt bo akurat mam go ale w rzeczywistoci podobnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 O to i obiecana kuchnia projekt http://images30.fotosik.pl/202/3f30babe9581b4a0m.jpeg http://images34.fotosik.pl/230/24482ed228058aacm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 25.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dzięki za gratulacje to nasze drugie dziecko pierwsze jest z 2005 r. ... będzie 3 lata różnicy pomiędzy bąblami oczywiście piaskownica to teraz podstawa )) Bluszczowcy ... a czy to będzie Wasza pierwsza pociecha? ....... trochę się boję jak to będzie .... przeprowadzka, małe dziecko .... .... wszystko jeszcze zależy od tego na kiedy się wyrobimy z przeprowadzką ale na razie jestem dobrej myśli ... to nasze pierwsze dziecko Co do przeprowadzki to też mam wielkie obawy. Chcielibysmy sie na sierpień wyrobić z przeprowadzką. Dopiero zaczynamy wykończeniówkę, mamy mało czasu, a przed nami jeszcze wszystkie glazury i podłogi. Mam nadzieję, że jakoś podołam przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts