RYSZARD671 26.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 witam mam do sprzedania agregat 5,5, kw siła , gwarancja Taki sam jak na zdjęciu wymaga wregulowania cena 1500 zł http://www.allegro.pl/item356898127_agregat_pradotworczy_5500kw_bass_polska_hitttt.html pkarpiówka angoba czer 1 zł 3 palety. orginalnie zapakoewana gasiory 17 szt koziłki do murownia tel 660 763010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.05.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 28.05.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zostalo mi duzo roznaych desek po stanie surowym. Jak myslicie co z tym wszystkim zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 28.05.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zostalo mi duzo roznaych desek po stanie surowym. Jak myslicie co z tym wszystkim zrobic? Odeskować dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabata 28.05.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zostalo mi duzo roznaych desek po stanie surowym. Jak myslicie co z tym wszystkim zrobic? Ja mógłbym ewentualnie je zagospodarować. Podaj cenę i gdzie można je obejrzeć to może się dogadamy Jak ktoś ma zbędny blaszany garaż o powierzchni 12-15 m.kw. to też poproszę o oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 29.05.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam Wszystkich Widze że nasze grono forumowiczów rośnie to fajnie. Ja jestem własnie na etapie porządkowania podwórka oraz przygotowuje się psychicznie do oddania budynku.Ciekaw jestm ile czasu potrwa załatwianie tych wszystkich formalności z tym związne. Kurcze teraz pozostaje mi chodzić za meblami, juz mi głowa pęka od tego wszystkiego, na szczęście mam juz najgorsze za sobą czyli etap załatwiania wszystkich fachowców itp. A co tam u was jak postępy w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 29.05.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 KRUZ23 ALE CI ZAZDROSZCZĘ!!! jak ja bym się chciała wprowadzić na wakacje! Zwłaszcza, że mój maluch zaczął chodzić i wygodnie by było na zamkniętym podwórku... ale na razie to na podwórku obraz jak po bitwie wlaśnie robimy ocieplenie. Zastanawiam sie jaki tynk wybrać: akrylowy czy silikatowy i jakiej firmy? Czy jest sens brać Terranovę czy może przyoszczędzić na mniej znanej firmie MasterPol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 29.05.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam,poszukuje sprawdzonego architekta prosze namiary pozdrRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 29.05.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 KRUZ23 ALE CI ZAZDROSZCZĘ!!! jak ja bym się chciała wprowadzić na wakacje! Zwłaszcza, że mój maluch zaczął chodzić i wygodnie by było na zamkniętym podwórku... ale na razie to na podwórku obraz jak po bitwie wlaśnie robimy ocieplenie. Zastanawiam sie jaki tynk wybrać: akrylowy czy silikatowy i jakiej firmy? Czy jest sens brać Terranovę czy może przyoszczędzić na mniej znanej firmie MasterPol? Wiesz nie ma czego. Ty też zamieszkasz u siebie w końcu tylko trochę cierpliwości i wytrwałości Pozdrawiam Co do tynku ja wybrałem terannove, bo po co mam eksperymentowac to ma byc na długie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 29.05.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zostalo mi duzo roznaych desek po stanie surowym. Jak myslicie co z tym wszystkim zrobic? Ja mógłbym ewentualnie je zagospodarować. Podaj cenę i gdzie można je obejrzeć to może się dogadamy Jak ktoś ma zbędny blaszany garaż o powierzchni 12-15 m.kw. to też poproszę o oferty. Drzewo jest w Zabkach. Wycenimy na oko bo tak to trudno powiedziec BTW. dach mam juz odeskowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 03.06.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hej,Studiuję temat tych oczyszczalni ściekówZnalazłem coś takiegohttp://www.pipelife.pl/oczyszczalnie.phpTaka opcja 2 m3 kosztuje 3300 w castoramie na głębockiej, Sprzęt jest 3 komorowy, cały komplet ze wszystkimi gadżetami,Co o tym sądzicie 0- cena dosyć konkurencyjna, ciekawe czy nie śmierdzi z tego - jest na osadniku gnilnym. Pozdrawiam,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabata 04.06.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Hej, Studiuję temat tych oczyszczalni ścieków Znalazłem coś takiego http://www.pipelife.pl/oczyszczalnie.php Pamiętaj tylko o odpowiedniej odległości kanałów rozsączających od ujęcia wody. Jak masz studnię głębinową, to jej odległość od takiego rozsączania wynosi 50 m. Zwróć też uwagę na konieczność dodawania biopreparatów. W tej oczyszczalni, którą kiedyś podawałem nie trzeba tego robić. Oczyszczoną wodę można wykorzystać do podlewania trawnika lub mycia samochodu. Jak są odpowiednie warunki, to można ją bezpośrednio odprowadzić do rowu lub nawet do jakiegoś zbiornika wodnego - rzeki, jeziora itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 04.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hmm, żadnych zbiorników wodnych obok mnie nie ma i raczej nie będzie więc pierwsza opcja odpada, jeśli chodzi o ujęcie wody to trzeba po drugiej stronie domu takie coś dać, a u mnie z kolei będę miał wodociąg i nie planuję wybijać studni. Co do preparatów to daje się je sporadycznie i są tanie. Nie ma natomiast żadncyh pompek ani mechanicznych rzeczy, jest praktycznie bezobsługowa i co najwazniejsze kosztuje 3300 Posiada ona 3 komory i działa podobno dzieki temu znakomicie. A ile kosztuje ta o której pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 06.06.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a "mnie" właśnie podłączyli do kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 06.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a "mnie" właśnie podłączyli do kanalizacji a gdzie masz budynek - w jakim mieście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 07.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 a "mnie" właśnie podłączyli do kanalizacji a gdzie masz budynek - w jakim mieście?? Wołomin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 07.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Do planujących/rozpoczynających budowę: Będę miał do dostąpienia:ok 10-12 palet gazobetonu SOLBET 24 - palety oryginalnie zapakowane, stoją na skladzie budowlanymgazobeton SOLBET 12 - co najmniej 5 palet, oryginalnie zapakowawnePomogę załatwić transport. Stemple długości min 2,90m ok 120 sztuk + ok 80 sztuk krótszych różnej długości. Transport własny. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 07.06.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Talbot - potrzebowalabym ok. 50 stempli na ogrordzenie tymczasowego - ile by to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 08.06.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam Grupe Wolomin, Tluszcz. Planuje w przyszlym roku budowe na terenie Kobylki dokladnie na Maciolkach w poblizu glinek. Dziekuje za wiele uwagi i spostrzezen dotyczacych skladow budowlanych i waznych kontaktow z tych okolic. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 09.06.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam Grupe Wolomin, Tluszcz. Planuje w przyszlym roku budowe na terenie Kobylki dokladnie na Maciolkach w poblizu glinek. Dziekuje za wiele uwagi i spostrzezen dotyczacych skladow budowlanych i waznych kontaktow z tych okolic. Pozdrawiam Jacek Witamy Czesto przejezdzam przez tamte okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts