brzuzens 09.11.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam czy macie kogoś rozsądnego do wykonania dachu z blachodachówki? i jaka jest aktualna cena za metr Damian, a kiedy chciałbyś robić ten dach? Moi dekarze są świetni, ale na ten rok już nic nie biorą. Ceny ustalają indywidualnie, zależy od stopnia skomplikowania dachu... ale podobno nie mniej niż 12zł/m2. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 09.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Generalnie zajakieś 2 moze 3 tygydnie będę miał gotową więźbę więć chciałbym odrazu zacząć. Mam ekipę która zgodziłaby się za 10zł ale dopiero w styczniu i chyba się na nich zdecyduję bo nie jest tak długo do stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 10.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witamy wszystkich.javascript:emoticon('') Ja razem z mężem mamy już za sobą budowe fundamentów naszego domku Planeta II w Klembowie. Oczywiście wszystko poprzedzone niekończącą się papierologią i biurokracją. Jesteśmy po lekturze Waszych maili i fajnie jest popatrzeć "jak się mury pną do góry". Z wiosną planujemy dalszą budowę, chcemy budować z bk Solbet na klej---ściana trójwarstwowa. Może polecicie solidną ekipę do budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 13.11.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 witam wszystkich grupowiczów macie może namiary na dobrą ekipę dekarzy z naszego rejonu ? potrzebuję na grudzień/styczeń do przykrycia ceramiką może ktoś ma niepotrzebną metalową beczkę do oddania za drobne ... potrzeba mi do palenia całego okołobudowlanego syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho 13.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 u nas dzisiaj ekipa skończyła wylewanie betonu do szalunku ław fundamentowych i w tym roku na tym kończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 13.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam wszystkich Forumowiczow z naszej grupy, Czy mozecie polecic dobrego Kierownika Budowy z okolic Wołomina?W przyszłym tygodniu po wielu zmaganiach bedziemy mieli wszystkie dokumenty brakuje nam tylko kierownika z okolic. No i udało sie w koncu zrobic przylacze elektryczne w ziemi, choc jeszcze papierologia trwa w Energetyce kabel juz w ziemi i skrzynka na dzialce Jakie stawki obowiązują w naszych okolicach. Bede wdzieczny za namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 14.11.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 witam wszystkich grupowiczów macie może namiary na dobrą ekipę dekarzy z naszego rejonu ? potrzebuję na grudzień/styczeń do przykrycia ceramiką może ktoś ma niepotrzebną metalową beczkę do oddania za drobne ... potrzeba mi do palenia całego okołobudowlanego syfu Darek, prześlę Ci na priv namiary na mojego dekarza. Jak chcesz obejrzeć efekty pracy, zapraszam A co do beczki - taka 200L jak po olejach samochodowych może być? Jak tak, pewnie też się da załatwić... Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 14.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Słuchajcie Grupo Jeśli ktoś potrzebowałby elektryka "na już" np. do zrobienia instalacji elektrycznej w naszej okolicy, mogę śmiało polecić znajomego. Chwilowo został bez roboty, więc może ktoś skorzysta. Namiary: p. Arek tel: +48721334530 Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 14.11.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A powiedz mi jaka jest cena za punktu tego pana elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 14.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A powiedz mi jaka jest cena za punktu tego pana elektryka? O rety nie wiem... trzeba się dogadać z samym zainteresowanym, wiem tylko że aktualnie ma wolne moce przerobowe Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 14.11.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Czy wiecie gdzie można kuić żużel na drogę? lub jakiśinny rozsądny materiał?Utwardziłem drogę wielkimi kawałkami asfaltu i betonu teraz muszę całość czymś przysypać zeby dało się jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 14.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Witam, może ktoś chce kupić piach ok. 18 ton,pozostał mi on po wykopaniu piwnicy. Cena do uzgodnienia zaś lokalizacja --- Klembów Transport i załadowanie we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 15.11.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Czy wiecie gdzie można kuić żużel na drogę? lub jakiśinny rozsądny materiał? Utwardziłem drogę wielkimi kawałkami asfaltu i betonu teraz muszę całość czymś przysypać zeby dało się jeździć możesz zadzwonić do gośca, od którego ja kupuję piach ==> Robert 0-506 600 208 brałem też od niego wywrotkę takiego tłucznia czy jak to zwać ... taka czarna ziemia wymieszana z kamieniami ... on bierze ten towar jak korytują stare ulice ja wysypywałem to przy wjeździe, znakomicie się utwardziło i żaden samochód w tym miejscu się nie kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 15.11.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Czy wiecie gdzie można kuić żużel na drogę? lub jakiśinny rozsądny materiał? Utwardziłem drogę wielkimi kawałkami asfaltu i betonu teraz muszę całość czymś przysypać zeby dało się jeździć możesz zadzwonić do gośca, od którego ja kupuję piach ==> Robert 0-506 600 208 brałem też od niego wywrotkę takiego tłucznia czy jak to zwać ... taka czarna ziemia wymieszana z kamieniami ... on bierze ten towar jak korytują stare ulice ja wysypywałem to przy wjeździe, znakomicie się utwardziło i żaden samochód w tym miejscu się nie kopie Wziąłem od pana z Zagościńca 2 wywrotki żużlu i jest super. Utwardziłem ponad 60metrów drogi. Pewnie w następnym tygodniu jeszcze jedną wywrotkę dowiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 17.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, może ktoś ma namiary na rzeczoznawcę który wyceni nam działkę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 18.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dla mnie "skutecznie" przygotował kosztorys rzeczoznawca z Wyszkowa, p. Bogusław Suska, tel. (0-29) 742 37 74 Nie wiem jaki ma teren działalności ale warto spytać. Robił to 4 dni!! a skasował 600 zł. Kosztorys działki i przyszłego budynku na niej wg. projektu. Inni za takie coś chcieli pow. 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 24.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wielkie dzięki, będę dzwonił. javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik_2 30.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Witajcie Mój synek rośnie i zna wszystkie sklepy związane z wykończeniem wnętrz w okolicy choć ma dopiero 2 miesiące dziękuję za graulacje przy okazji się przypomnę, że mamy słup betonowy na sprzedaż razem ze skrzynkami, cena do uzgodnienia, tel: 608 011 441, odbiór własny pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Witam Mam do sprzedania: Warszawa Międzylesie przy Centrum Zdrowia Dziecka: 1) Barak mieszkalny (wolny od nowego roku 2009) 1700złhttp://www.empikfoto.pl/albumy24/115019/390816/previews/14553669_barak.jpg2) Prowizorka budowlana 400złhttp://www.empikfoto.pl/albumy24/115019/390816/previews/10749708_1.jpg3) Porotherm 25 PW -10 palet po 3zł/szt4) Stemple sosnowe (używane 1 raz wyłącznie na naszej budowie) 250szt (dł.2,70-3,00m) po 3zł/szt.5) Koza metalowa w stanie b. dobrym (z rurami gotowa do podłączenia) 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sepior 01.12.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam wszystkich, w przyszłym roku planuje rozpocząć budowę domu w rododendronach 6 w Markach. Czy może mi polecić dobrego fachowca, ewentualnie kilku, którzy wybudują dom od fundamentów po dach. A może ktoś wybudowł już ten dom lub buduje, bo z ch chęcią bym go zobaczył na żywo. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts