RYSZARD671 16.07.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mam do sprzedania 3 palety ( 480 szt / paleta) orginalnie zapakowanej dachówki KORAMIC Karpiówka Wienerberger w kolorze miedziana angoba CENA ZA 1 SZT TO 90 GR TEL KON 662 04 10 67 Towar dostępny w Markach pod Warszawą Transport we własnym zakresie NIE TRZEBA hds MAM JESZCZE GĄSIORY 17 SZT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 16.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hey potrzebuje już pomocy..wiecie może gdzie kupie tani garaż blaszachy albo jakiś składzik.. zaczynamy robić ogrodzenie i chcemu ustrzec nasze łopaty przed niepowołanymi rękami... ile może takie coś kosztować ? Pozdrawiam Ewela popatrz na allegro, widziałem tam garaże po 1100 - 1200 zł ja sam zbiłem szopę drewnianą (4x3 m), materiał kosztował jakieś 700 zł + skrzynka piwa i w jedną sobotę zbiliśmy z kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekf 17.07.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Może ktoś z kolegów/koleżanek z sąsiedniej grupy się skusi Zostało mi po ociepleniu poddasza 7 rolek wełny Isover Supermata 15cm (4,2 m2 w rolce). Oddam po 90 zł/rolka. Można odebrać w Markach, mogę też podrzucić gratis 501-352-242 Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 17.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mam pytanie do Tych, którzy już po budowie... a w zasadzie to inni też mogą mieć doświadczenia w tym temacie Może mi ktoś polecić dobry i niedrogi sklep ogrodniczy w okolicach Wołomina, Kobyłki? Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 17.07.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 szukam sprawdzonej, solidnej i w miarę rozsądnej cenowo ekipy do wykończeń (poddasze, zabudowy GK, glazura i takie tam) proszę grupę o wsparcie dajcie jakieś namiary jeżeli jesteście zadowoleni ze swoich fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 21.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 @Brzuznes - podjedź do Radzymina na ulicę Norwida - mają naprawdę duży wybór i niewygórowane ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 23.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 @Brzuznes - podjedź do Radzymina na ulicę Norwida - mają naprawdę duży wybór i niewygórowane ceny Dzięki serdeczne, sprawdzę ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martom 26.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Czy w okolicy można wypożyczyć zagęszczarkę. Może być skoczek lub płytowa.Podobno w Wołominie jest jakaś wypożyczalnia ale nie wiem gdzie. Dajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 28.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 @Brzuznes - podjedź do Radzymina na ulicę Norwida - mają naprawdę duży wybór i niewygórowane ceny Dzięki serdeczne, sprawdzę ich No to sprawdziłem Świat jest mały, okazało się że ten sklep należy do rodziny naszej koleżanki :) Ale faktycznie ceny mają dobre. Przykładowo, w zeszłym tygodniu kupiłem na allegro siewnik za 120zł, w marketach budowlanych kosztował około 140zł. A u nich 95,- czyli i tak przepłaciłem... pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky_Luke 28.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Martom, Ja wypożyczałem zagęszczarkę płytową w Zielonce na ul.Mareckiej. Numeru nie pamiętam. Jadąc od stacji w Zielonce na Marki, mijasz hotel-restaurację "U Pietrzaków". Po ok.200-300m po prawej na ogrodzeniu jest baner - elektronarzędzia. Na piętrze budynku jest salon kosmetyczny - charakterystyczne zestawienie Wypożyczają na dobę - jeśli się nie mylę to ok60-80pln - ale pewności nie mam -było to w marcu. Plus kaucja-kilkaset złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 03.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Czy w okolicy można wypożyczyć zagęszczarkę. Może być skoczek lub płytowa. Podobno w Wołominie jest jakaś wypożyczalnia ale nie wiem gdzie. Dajcie namiary. wypożyczalnia sprzętu jest w Ząbkach - na Radzymińskiej przed stacją LUKOIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 03.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3536945#3536945 ciekawy wątek - dopiszcie sie to będziemy wiedzieć kto skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 05.08.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 czy ktos może mi polecić sprawdzoną ekipę do wylewek miksokretem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martom 07.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzięki za adresy wypożyczalni zagęszczarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 10.08.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 WitamOrientujecie sie może gdzie można kupić tani klinkier na ogrodzenia w naszej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaJK 10.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam,Przypadkowo wpadłam na Wasza grupę i ku mojemu zadowoleniu mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania. Szczerze powiedziawszy nasz dom (znajduje się w Tłuszczu) buduję sama , gdyż mąż pracuje za granicą i nie ma go często w domu. Mam nadzieję ,że jako osoby , które niektóre prace budowlane macie za sobą i większe doświadczenie od mojego , pomożecie w paru kwestiach. Jestem obecnie na etapie dachu. Fachowiec od więźby (sama konstrukcja ) chce 6-7 tys. 25 zł od metra , a dach ma 240 m2. Czy ta cena jest ok? Mam tez pytanie co do materiałów. Gdzie mogę kupić najtaniej drewno? Jeżeli chodzi o dachówkę , to szukam taniej dachówki ceramicznej . Proszę podajcie jakiś skład, sklep, hurtownię , gdzie zamawialiście. Dzięki wielkie i pozdrawiam. Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 10.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 hej, witaj Ja jakby coś i w miarę możliwości doradzę jeśli chodzi o więżbę - fachowcy moi wzięli 30 z deskownaiem i papowaniem - to tanio w miarę ale później wiedziałem czemu - mam parę baboli za samą wieźbę to chyba normalna cena co do dachówek to w wołominie i w łuszczu jest mnóstwo punktów gdzie robią dachy, daj im dach do wyceny i przedstawią Ci kompleksowo z robocizną i materiałem na 7% ten sam dach, wybierz dachówkę jaka Ci sie podoba i chciej wyceny - łatwo porównać Powodzenia a zarazem szacuneczek za podjęcie się takiego zadania respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaJK 11.08.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie za tak szybką odpowiedź. Robiłam rozeznanie w cenie drewna na więźbę, chyba udało mi sie znaleźć całkiem tanio. Przygotowanie drewna na wymiar wraz z impregnacją (transport gratis) 700 zł za m3. A może jest gdzieś w naszych okolicach taniej? A z dachówką , faktycznie muszę trochę pochodzić po sklepach. Pewno i montaż też robią. Mam jeszcze pytanie o okna dachowe. Czy można je obsadzić później, czy lepiej montować przy kładzeniu dachówki? Szkoda ,że nie wiedziałam o tym forum wcześniej, gdy robiłam fundamenty itd, można się wiele dowiedzieć. A tak byłam zdana na siebie i allegro.Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 11.08.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam, czy ktoś zna dobrego fachowca do postawienia kominów? Dom w okolicach Klembowa. I namiary na dobrych tynkarzy oraz posadzkarzy. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 17.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam, czy ktoś zna dobrego fachowca do postawienia kominów? Dom w okolicach Klembowa. Andrzej 500 476 628 U mnie robili dach i kominy jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts