jackac 09.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 witam wszystkich Wołominiaków potrzebuje namiar na dobrego i niedrogiego glazurnika, na teraz do ułożenia jest ok 40m2 terrakoty na tarasach ... potrzebuje też kogoś do ułożenia płytek klinkierowych na elewacji podzielcie się proszę sprawdzonymi namiarami[/quote moja ekipa robi wszystko Andrzej 500 476 628 za 1,5 tygodnia koncza u mnie tynki i posadzki i wiem ze maja wolne terminy U mnie robia wszystko od poczatku. Ogladalem 3 domy wczesniejsze ktore robili od poczatku pod klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uk 12.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 (edytowane) Witamy Wszystkich Wołominiaków i okolicznych Z budową domu dopiero zaczynamy przygodę, jak się uda to jeszcze w tym roku powstaną fundamenty, choć sprawy formalne tak się ciągną, że może być ciężko. Działka ma ok 1000 m2, a na niej powstanie "Mój świat" tzn nasz Mały świat http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=359 oczywiście po "niewielkich przeróbkach". Na razie szukamy ekipy budowlanej jakby ktoś miał godnych polecenia fachowców i kierbuda, bylibyśmy wdzięczni;) za to mogę podać namiary na sprawdzonych glazurników Tadków 728733266, 507315853 Tymczasem pozdrawiamy Wszystkich forumowiczów Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez u&k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 13.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czesc, Mam do sprzedania po budowie:ponad 200 szt. stempli 2,5 - 3 metry - 3 PLN/szt.ok. 6 m3 desek szalunkowych barak z 4 łóżkami, instalacja elektryczna, szafkami, wykładzina - 2000 PLN. Odbiór własny Kobyłka. 509 267 303 PzdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelaRafał 15.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hey Mam pytanie czy możecie polecić kogoś kto robił Wam mapkę do celów projektowych. Będę wdzięczna za numery telefonów i informacje o cenie na prv Z góry dziękuje Pozdrawiam Ewela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 15.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hey Mam pytanie czy możecie polecić kogoś kto robił Wam mapkę do celów projektowych. Będę wdzięczna za numery telefonów i informacje o cenie na prv Z góry dziękuje Pozdrawiam Ewela ceny nie pamiętam, ale nie zedrze z Ciebie na pewno Adam Kowalczyk 0-501 831 461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 19.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hejka! Było już o gruzie, ale nie było o śmieciach Która firma zabiera Wam nieczystości stałe (domowe śmieci)? U nas strasznie dużo "tego" produkujemy (pięcioosobowa rodzina+pies) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabata 23.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam Was po długiej przerwie.Przez ten czas samotnie walczyłem z ekipami budowlanymi, które stawiały mi domek, ale to już temat na osobny wątek. Najważniejsze, że wszystko idzie już dobrze, i w związku z tym potrzebuję od Was małej pomocy. Chodzi mi o sprawdzoną ekipę do pokrycia dachu dachówką ceramiczną.W zamian odwdzięczę się namiarami na ekipą budowlaną, której uwierzcie mi nie trzeba pilnować, nie piją w pracy i są solidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sepior 24.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam Wszystkich, W tym roku zamierzam rozpocząć budowę domu w Markach, ulica Rydza Śmigłego i mam pytanie czy ktoś może mi polecić gdzie można kupić materiały za rozsądną cenę i beton?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GimG 28.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Przyłączam się do pytania Sepior'a. Czy macie do polecenia sprawdzoną wytwórnię betonu, producenta bloczków betonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimarcin 28.09.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam ,W przyszłym miesiącu zamierzam przykryć domek dachówką betonową najprawdopodobniej Braas . Nie wiem tylko gdzie można zrobić zakupy w rozsądnej cenie, przekopałam już Allegro ale wcale nie ma wiele sprzedajacych z rej. wołomińskiego. Będe wdzięczna za jakieś nam,iary i dobre radynajlepiej na maila : [email protected]POZDRAWIAM BUDUJĄCYCH KASIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 28.09.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam , W przyszłym miesiącu zamierzam przykryć domek dachówką betonową najprawdopodobniej Braas . Nie wiem tylko gdzie można zrobić zakupy w rozsądnej cenie, przekopałam już Allegro ale wcale nie ma wiele sprzedajacych z rej. wołomińskiego. Będe wdzięczna za jakieś nam,iary i dobre radynajlepiej na maila : [email protected] POZDRAWIAM BUDUJĄCYCH KASIA Spróbuj w firmie ASDACH w Zakręcie (za Sulejówkiem). Ja co prawda nie kupiłem tam ostatecznie (nie sprzedają Nelskampa) ale dostałem bardzo dobra ofertę cenową. Nie musisz zamawiać w firmie z rejonu wołomina ... obecnie każda firma dowiezie Ci towar na budowę za niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimarcin 29.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Darekzet serdeczne dzięki za szybką odpowiedź, wysłałam im już zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 30.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 pytanko do grupowiczów, którzy mają w salonie na podłodze płytki ceramiczne czy jesteście zadowoleni z tego wyboru ? nie jest zimno w stopy latem/jesienią kiedy jeszcze nie działa ogrzewanie ? a może ma ktoś położonego woodentica i zechciał by mnie z żonką zaprosić na uroczyste deptanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 03.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 pytanko do grupowiczów, którzy mają w salonie na podłodze płytki ceramiczne czy jesteście zadowoleni z tego wyboru ? nie jest zimno w stopy latem/jesienią kiedy jeszcze nie działa ogrzewanie ? Na dużej powierzchni, również w salonie mamy położony gres, wygląda bardzo ładnie , ale..."coś za coś", musimy chodzić w kapciach, bo inaczej jest zimno w stopy (nie mamy jeszcze uruchomionej podłogówki). Nawet pies nie położy się na gresie, tylko ucieka w cieplejsze miejsca Wydaje mi się, że z płytkami ceramicznymi będzie podobnie zimno ale za to będzie bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 10.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam,Czy możecie mi polecić dobrego stolarza do zrobienia kuchni. Bardzo dziękuje za kontakt.Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 12.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi: - 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2, - 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2. Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3 Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3 Całość sprzedam za 300 zł Odbiór niestety we własnym zakresie. Chętnych proszę o kontakt na prv Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy. Pozdrawiam, Radzik[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 20.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi: - 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2, - 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2. Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3 Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3 Całość sprzedam za 300 zł Odbiór niestety we własnym zakresie. Chętnych proszę o kontakt na prv Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy. Pozdrawiam, Radzik[/u] jeśli aktualne to daj jakiś kontakt do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 20.10.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, gościnnie chciałbym Państwu zaoferować styropian Genderka oryginalnie zapakowany w bardzo okazyjnych cenach. Po wykonaniu ocieplenia pozostało mi: - 10 paczek styropianu EPS 100 (podłogowego) gr. 10 cm - jedna paczka zawiera 0,3 m3 lub jak kto woli 3 m2, - 5 paczek styropianu EPS70 (fasadowego) gr. 10 cm frezowany - jedna paczka zawiera 0,28 m3 lub jak kto woli 2,82m2. Cena za jedną paczkę EPS 100 to 25zł, tj. 83zł/m3 Cena za jedną paczkę EPS 70 to 20zł, tj. 66zł/m3 Całość sprzedam za 300 zł Odbiór niestety we własnym zakresie. Chętnych proszę o kontakt na prv Lokalizacja towaru Radzymin k/Warszawy. Pozdrawiam, Radzik[/u] jeśli aktualne to daj jakiś kontakt do siebie niestety, albo i stety już nieaktualne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 25.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam Wszystkich z grup. Mam do odsprzedania dwie rolki wełny do ocieplenia poddasza KNAUF.Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly1978 25.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę budowlaną do SSO ? Chcę zacząć budować na wiosnę 2010 w Zielonce k/Warszawy. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts