wolny 12.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam, Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiegoś rzetelnego wykonawce/producenta betonowych zbiorników na szambo? W okolicach Wołomina lub Klembowa. Za solidnych wylewkarzy też byłabym zobowiązana. DarekZet - Twoim wylewkarzom podziękuję od razu. gunni szambo - okoliczni wykonawcy kompletnie nieopłacalni - na pewno taniej będzie kupić przez net z którejś z tysiąca zajmujących się szambem firm spod Radomia ja tak zrobiłem i nie żałuję. co do wylewkarza to u mnie robili fachowcy spod Białegostoku (jestem zadowolony) - daj znać czy jesteś jeszcze zainteresowana bo gdzieś posiałem numer więc nie wiem czy podejmować ogromne wysiłki znajdowania PS. Ja też mam kibelek do zhandlowania - robota jest pierwsza klasa bo robił go mój ojciec stolarz i robił jak dla syna . Ceny jeszcze nie ustaliłem ale zanim wrzucę go na allegro to takim dziełem sztuki spróbuję podzielić się wśród swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackac 20.05.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Podciągam Mam do sprzedania pozostałości po budowie: 1. Wełna Rockwool Superrock - 10 cm grubości w płytach - 40 szt. po 3,6 m2/paczka w sumie 140 m2 cena 10 PLN/m2 - 20 m2 sprzedane 2. Wełna Rockwool Toprock - 15 cm grubości w balotach - 20 szt. po 3,5 m2/paczka w sumie 70 m2 cena 15 PLN/m2 - 20 m2 sprzedane 3. Barak z 4 łóżkami + szafki, w dobry stanie jak na barak (suchy, instalacja elektryczna) - cena 1900 PLN - sprzedany odbiór własny Kobyłka po uzgodnieniu terminu Pzdr Jacek 509 267 303 Podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drpol 26.05.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Drodzy, jestem na etapie zakonczonego SSO domku w Radzyminie, a przedmna zalatwienie wody.Musze zalatwic projekt przylacza. Macie mozen namiary na kogos z takimi uprawnieniami?musze takze dokupic troche ziemi, na wyrowanie terenu jako ze bedzie to okolo 10-15 cm na okolo 400m, wiec chce jakiejs lepszej.Czy bral ktos moze z tego miejsca http://www.allegro.pl/item1047762024_czarnoziem_ziemia_ogrodnicza_luzem.html Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 26.05.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 czy ktos z was kupował może drzwi z firmy Jak-Drew w Wołomina? (ul. Akacjowa 1) i może podzielić się opinią na jej temat? Są dystrybutorem drzwi firmy Prosbud, które mnie unteresują.A może znacie jakiegos dobrego stolarza w okolicy u którego mozna zamówić drzwi drewniane malowane na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozsądek 31.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Drodzy, jestem na etapie zakonczonego SSO domku w Radzyminie, a przedmna zalatwienie wody.Musze zalatwic projekt przylacza. Macie mozen namiary na kogos z takimi uprawnieniami? musze takze dokupic troche ziemi, na wyrowanie terenu jako ze bedzie to okolo 10-15 cm na okolo 400m, wiec chce jakiejs lepszej. Czy bral ktos moze z tego miejsca http://www.allegro.pl/item1047762024_czarnoziem_ziemia_ogrodnicza_luzem.html Dzieki musisz załatwić tzw ZUD namiar podam na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 04.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Hej mam pytanko-czy według Was 3000 zł za zrobienie prowizorki budowlanej (elektrycznej) to dużo na obecny czas? Bo taką dostałam propozycję. Ja muszę tylko kupić i dowieźć słup do tej prowizorki. (dodatkowo jakieś 150-200 zł)Bardzo proszę o odpowiedź bo wydaje mi się, że jest to jakoś strasznie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 04.06.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 nie wiem co masz na myśli pisząc "prowizorka" 3000 zł to mogę powiedzieć że jest spora już kasa = ale co w tym przypadku oznacza? - rozwiń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 05.06.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Manieq dzięki za zainteresowanie W tej trójce mieści się zamontowanie na słupie erbetki (nowa erbetka już w tych kosztach), wszystkich bezpieczników itp., oraz wkopanie słupa do ziemi, podłączenie kablami (jakaś specjalna linka-też już w tych kosztach) do słupa elektrycznego (łącze napowietrzne). Słup elektryczny jest jakieś 15 metrów od słupa prowizorki, po tej samej stronie drogi. Dodatkowo w tych kosztach mieści się cała dokumentacja potrzebna do odbioru. Nie wlicza się słup prowizorki, ani warunki przyłącza i umowa z elektrownią. To już mam. Generalnie mam wrażenie że ktoś chce trochę więcej na mnie zarobić niż jest to warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly1978 05.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witam, Proszę o namiary na solidnych dekarzy do wolich oczu i karpiówki , Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakos 05.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Jak długo czekaliście na wpis do hipoteki w sądzie w Wołominie .Podobno długo się czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 05.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 jakby tak policzyć to może i wyjść te 3000przewód jeśli dają już docelowy to trochę kosztujetaka erbetka też, jeszcze wyposażonano i dokumentyciężko mi ocenićdaj do wyceny jescze jednej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 05.06.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Jak długo czekaliście na wpis do hipoteki w sądzie w Wołominie .Podobno długo się czeka? my 9 miesięcy z podaniem o przyspieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 06.06.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Manieq dzięki za info Właśie dostałam namiar na nowego elektryka i jutro do niego zadzwonię. Zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinus 07.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam,czy ktoś z was może polecić ekipę murującą? Nie ukrywam, ze bardzo zależy mi na sprawdzonym wykonawcy, który nie puści mnie z torbami. Fachowcy, z którymi do tej pory rozmawiałam to jakaś totalna porażka. Jeden podaje mi cenę "z metra", po czym co drugie zdanie to "ale to dodatkowo płatne". Kolejny wielce zdziwiony, że chcę budować tak jak w projekcie (nie po to robiłam projekt indywidualny, żeby potem kombinować) - "Pani, ale te ściany to za cienkie" (nic, że dom ma być ocieplony wełną mineralną i okryty szalówką drewnianą), "Pani, ale po co ocieplać fundamenty". Może mi ktoś kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drpol 08.06.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Andzia84 nam udalosie zaltwic prowizrek za 2500, zrobili to nastepnego dnia rano. tak wydaje mi sie ze 2500 to duzo, ale tylko raz spotkalem sie z gosciem, w razie czego mam namiary.Czy posiada ktos namiary na dobrych tynkarzy? bo juz powoli musze ich zalatiwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlasnydomek 08.06.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jeśli można to poproszę o namiary na elektryka i hydraulika. Z góry dzięki.Pozdrawiam.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziona 12.06.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam, czy ktoś z was może polecić ekipę murującą? Nie ukrywam, ze bardzo zależy mi na sprawdzonym wykonawcy, który nie puści mnie z torbami. Fachowcy, z którymi do tej pory rozmawiałam to jakaś totalna porażka. Jeden podaje mi cenę "z metra", po czym co drugie zdanie to "ale to dodatkowo płatne". Kolejny wielce zdziwiony, że chcę budować tak jak w projekcie (nie po to robiłam projekt indywidualny, żeby potem kombinować) - "Pani, ale te ściany to za cienkie" (nic, że dom ma być ocieplony wełną mineralną i okryty szalówką drewnianą), "Pani, ale po co ocieplać fundamenty". Może mi ktoś kogoś polecić? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziona 12.06.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ubijarki, elektronarzędzia - w Wołominie przy legionów na tyłach sklepu ogrodniczego. Zapytaj się tylko czy uzupełnili olej w ubijarce, w czasie pracy troszeczkę go przepala a że maszynlka ma zabezpieczenie i gdy go zbraknie nie odpalisz. Dziękuję za info. Znalazłam (a właściwie moja mama ) tańszą w Łochowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziona 12.06.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Drodzy, musze takze dokupic troche ziemi, na wyrowanie terenu jako ze bedzie to okolo 10-15 cm na okolo 400m, wiec chce jakiejs lepszej. Czy bral ktos moze z tego miejsca http://www.allegro.pl/item1047762024_czarnoziem_ziemia_ogrodnicza_luzem.html Dzieki Ja tez będe musiała podnieść działkę ale to pewnie za rok Proszę daj znać jak Ci poszło. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 14.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 drpol, dzięki za info. Właśnie znalazłam elektryka, który wygląda naprawdę na kompetentnego - chciał się od razu umówić na działce, żeby zobaczyć skąd ma podciągnąć prąd, przyjechał od razu z kompletem dokumentów do elektrowni, nie było żadnego ściemniania, ze słup to musi być betonowy i żeby podłączyć prąd to on musi zadzwonić do elektrowni żeby wyłączyli zasilanie w okolicy co jest dodatkowo płatne... a i najważniejsze-jako jedyny powiedział, że muszę mieć zgodę od właścicieli działki na której stoi słup elektryczny na wejście na ich teren i podłączenie się (pomimo, że jest to łąka). No i najważniejsze-cena ze wszystkim-1800 zł-płatne przy odbiorze prowizorki Jak ktoś chętny to namiary wrzucę na priv. Pan jest z Łochowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts