Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"Szlak mnie już trafia".

współczuję

ja czekałem też długo a jak się opóźniłem z budową to podłączyli jak stropu jeszcze nie było

później ścigali żeby umowę podpisac bo próba szczelności traci ważnośc a i opinia kominiarska potrzebna a tu dachu nie było

prąd 2 lata ciągnęli a jak linia była gotowa to jeszcze 3 miesiące jej odbiór robili

jest dla mnie nie do pomyślenia i przyjęcia jak długo trzeba czekac na media

paranoja

ale przecież w polsce żyjemy-prawie bym zapomniał

pozdr

Edytowane przez tygrys2000.79
serwer szwanken

Zjadło mi posta bo przerywa net . Z pradem to mi wyszło super . A było to tak że przez przypadek spotkałem znajomego z elektrowni wołomińskiej a ocieplam w tym czasie dom a podobno są nowe przepisy że przewody idą teraz po elewacji , wiec go zaprosiłem do siebie , przyjechał ,obejrzał i powiedział że zobaczy co da się zrobić wziął moje papiery i wszystko pozałatwiał w elektrowni a po tygodniu przyjechali panowie i podłączyli prąd docelowy o co bardzo nie zabiegałem.I tym sposobem bez nerwów mam prąd.

podłączenia zależą od wielu czynników np długości linii, lokalizacji

piszą w warunkach że będzie coś za 2 lata to będzie-miejmy nadzieję

czasem zdarza się że ktoś wycofuje się z wykonania linii więc są poślizgi

odnośnie przewodów po elewacji;

potrzebne to jest do odbioru a później jak zakryjesz ociepleniem to co komu do tego

czy ktoś wyjmował kable spod ocieplenia?-nie słyszałem

Piterek pobudujesz to od razu podłączysz docelowy

prowizorka też kosztuje.

Podnoszę pytanie czy u nas w okolicy nie ma dobrych fachowców i rozsądnych cenowo glazurników.?!

Dakos:

glazurnik - Pan Marek - 503 311 367 - robił u mnie - kontaktowy, dokładny, fachowy, niedrogi - byłem baaardzo zadowolony

stolarz schody (tu prywata bo polecam ojca) - Jerzy Karwacki - 691 658 829

pozdrawiam