sloneczny_slonecznik 02.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 będę w przyszłym roku budować w tym rejonie, zapraszam budujących do wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 09.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam w klubie.Ja też będę zaczynał budowę w 2007 w okolicach Klembowa. Na razie jestem na etapie zakupu działki, geodeta trochę się ociąga. sloneczny_slonecznik jaki projekt będziesz budować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 09.08.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 projekt bedzie robiony na zamowienie u architekta mial byc Szczesliwy Los z muratora, ale w koncu bedzie inny wedlug naszych sugestii a Ty masz juz wybrany projekt ? a jakiego masz geodete?, my zmienialismy geodete, bo byl taki jeden co przez 2 miesiace nic nie zalatwil wiesz ze w Klembowie bedzie robiona kanalizacja? w naszej wsi w przyszlym roku bedzie woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 09.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 jesteśmy w trakcie poszukiwań projektu, ale wstępnie nam się spodobał Komfortowy z MGPROJEKT,geodeta jest wynajęty przez właściciela działek, więc nie bardzo mogę coś z tym zrobić, cierpliwie czekamsłyszałem o wodzie i kanalizacji, ale zobaczymy kiedy to do nas dojdzie, miejscowość-Sitki, póki co to bez głębinówki sie nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 09.08.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 w razie czego mogę polecić znajomego do szukania wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 09.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 10.08.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 jeli możesz napisać ...........ile kosztuje m2 ziemi we wsi Sitki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 10.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 25-35zł , mi gospodarz po znajomosci policzyl 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 04.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Nikt nie buduje z tych okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 04.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 witam, My budujemy w Kobyłce Jestesmy na etapie stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 19.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ja jestem na etapie szukania ekipy do stanu surowego, może macie jakieś namiary i możecie się podzielić, chcę zacząć lipiec-sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 19.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Hej, też kiedyś miałem pomysł żeby założyć grupę "wołomińską" ale nie starczyło zapału Mamy stan surowy otwarty, blisko centrum Wołomina. W razie czego służę pomocą i namiarami. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 20.02.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Grupa wołomińska ma szansę na przetrwanie. My również mamy stan surowy otwarty, ale w Kobyłce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 22.02.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ja jestem na etapie szukania ekipy do stanu surowego, może macie jakieś namiary i możecie się podzielić, chcę zacząć lipiec-sierpień Hej printers, nie wiem czy znalazłeś już ekipę, jeśli nie - daj znać. Mogę śmiało polecić mojego murarza, robota zrobiona czysto, równo i na czas Robi od fundamentów po dach, fachowiec pierwsza klasa, u nas "wywalił" taką chałupę: http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~pbrzezin/P9159509.jpg Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 22.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mogę śmiało polecić mojego murarza, robota zrobiona czysto, równo i na czas Robi od fundamentów po dach, fachowiec pierwsza klasa Witamy wszystkich, dołączamy do grupy wołomińskiej. Nasza budowa jest w Kobyłce. Szukamy ekipy do wykonania stanu surowego (fundamenty już mamy) brzuzens czy możecie dać jakiś namiar na tego murarza?Wasza chałupka jest bardzo ładna Wysłaliśmy zapytanie na PW ale nie wiemy czy doszło? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 23.02.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Mogę śmiało polecić mojego murarza, robota zrobiona czysto, równo i na czas Robi od fundamentów po dach, fachowiec pierwsza klasa Witamy wszystkich, dołączamy do grupy wołomińskiej. Nasza budowa jest w Kobyłce. Szukamy ekipy do wykonania stanu surowego (fundamenty już mamy) brzuzens czy możecie dać jakiś namiar na tego murarza?Wasza chałupka jest bardzo ładna Wysłaliśmy zapytanie na PW ale nie wiemy czy doszło? Pozdrawiamy Hej, doszło doszło odpowiedziałem na priv. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 26.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja jestem na etapie szukania ekipy do stanu surowego, może macie jakieś namiary i możecie się podzielić, chcę zacząć lipiec-sierpień Hej printers, nie wiem czy znalazłeś już ekipę, jeśli nie - daj znać. Mogę śmiało polecić mojego murarza, robota zrobiona czysto, równo i na czas Robi od fundamentów po dach, fachowiec pierwsza klasa, u nas "wywalił" taką chałupę: Pozdrawiam Brzuzens Witam Dzieki za zainteresowanie, jeszcze nie znalazlem fachowca, więc jeśli możesz to podeślij mi namiary na niego. Czy on ma całą ekipę? Czy trzeba mu zorganizować pomocników? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 26.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam Dzieki za zainteresowanie, jeszcze nie znalazlem fachowca, więc jeśli możesz to podeślij mi namiary na niego. Czy on ma całą ekipę? Czy trzeba mu zorganizować pomocników? Pozdrawiam Hej, stałej ekipy nie ma. Jeśli nie masz jak zapewnić pomocników, majster może "zasugerować" pomocników, jednak ustalenia pieniążkowe itp pozostawia gospodarzowi Numer telefonu wyślę na priv. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miszal 02.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam Co prawda realne plany wybudowania domu to napewno za kilka lat ale z checia bede sledzil poczynania grupy Wołomin, Tłuszcz. Moja dzialeczka juz kupiona w Wysychach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslavv 11.03.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam wszystkich Chciałem zakupić działkę budowlaną w okolicach lub samym Wołominie. Będę wysoce wdzięczny za jakiś namiar, bo niestety ostatnio nie mam jak pojechac na rekonesans ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts