SzamotW 02.08.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witam,Chcialbym sie poradzic , czy kupujac dzialke budowlana z postawionymi fundamentami(fundamenty zostaly osloniete papa) 5 lat temu,powinienem je usunac i postawic jeszcze raz czy oczyscic z mchu i kep traw ktore tam wyrosly?Prosilbym od informacje gdyz nie bardzo wiem od od czego zaczac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 14.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Jezeli fundamenty sa w dobrym stanie mozesz na nich budowac tylko musisz znalezc odpowiedni projekt pasujacy do nich. Ja wybudowalem swój domek na fundamentach które wylalem kilka lat wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 22.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 ja mam też fundamenty na działce, stare, nie mam pojęcia ile majš lat osobicie uważam, ze fundament (+izolacja) to podstawa i nie ma co na niego żałować, lub też ić na łatwiznę nasze będš burzone, przynajmniej w tej częci gdzie powstanš nowe fundamenty, reszta wejdzie w obręb nowych fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts