EDZIA1 03.02.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam, Dachówka to creaton cerapfane kolor łupka, Ryny Siba szare Tynk silikonowy baranek 1,5mm Baumit 3035 i 3037 Pozdrawiam Grzegorz A możesz wkleić fotkę przodu Twojej Libry???? Jestem przed zakupem drzwi wejściowych ....nie możemy się zdecydować ..............Gore możesz coś napisać na temat pieca ....totalnie nie jesteśmy z mężem w temacie! Jaki kupić, jakiej ffirmy???Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sopocki 09.02.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam Wszystkich LibrowiczówPrzymierzamy się do budowy budowy Libry jednak wcześniej chcemy zrobić wstępną kalkulację kosztów Potrzebujemy zestawienia materiałów z projektuJeśli ktoś takowe posiada prosimy o wysłanie na [email protected]z góry dziękujemy i pozdrawiamyAsia i Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar_com 10.02.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) dziechu dziękuje za Twoje informacje co do kosztów ogrzewania , mieskzam 2 rok - a wiec idzie 2 sezon grzewczy GAZ- rachunki : temp. dzien 21c - noc 19.5c - pażd-listopad 2010- rachunek 590zł - grudzien 2010 -styczeń2011 - 990zł zeszły rok nieco wiecej -ale tez zima sroższa była tylko koszty ogzrewania to jedno a CWU to drugie - latem gdy piec nie ogzrewa i tak mamy rachunki za CWU w granicach 280zł /2mce łatwo policzyc w zwiazku z tym iż koszty samego ogrzewania jesli chodzi akurat o moj dom to tylko odpowiednio 310zł za X-XI i 700zł za XII - I / 2 mce i nie dogzrewam kominkiem bo go nie mam w blokach - zanim sie w yprowadzilsmy za samo ogrzewanie juz kasowali prawie 200zł na mc cegła silka 25cm + 15cm styro szarego piec Dedietrich atmosferyczny + zasob. 110l Edytowane 10 Lutego 2011 przez ar_com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macikw 13.02.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Może ktos ma ochotę pooglądac http://www.youtube.com/user/macikw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 13.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 A może mógłby ktoś wkleić zdjęcia górnej łazienki...byłabym bardzo wdzięczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecie 21.02.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 dampel czy możesz mi powiedzieć z jakiej masz firmy drzwi wejściowe, i z czego one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecie 24.02.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam, coś ucichło na tym forum, a ja mam za to pytanie do osób którzy mają okna URZĘDOWSKI, proszę o opinię na temat tych okien, wycenili mi te okna na 29tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stacherek 26.02.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Jakiej firmy możecie polecić tynk maszynowy cementowo-wapienny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mti 03.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A może mógłby ktoś wkleić zdjęcia górnej łazienki...byłabym bardzo wdzięczna.... Witam nie umiem wklejać zdjęć, ale zapraszam do obejrzenia zdjęć mojej wykończonej Libry na http://matysek.extradom.pl/ Może komuś się przydadzą, sama szukałam pomysłów i inspiracji podczas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.03.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam, coś ucichło na tym forum, a ja mam za to pytanie do osób którzy mają okna URZĘDOWSKI, proszę o opinię na temat tych okien, wycenili mi te okna na 29tyś. Ups.. w 2006 r sprzedawałem merani Galux za nieco ponad 23 tys.. zmieniło się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecie 03.03.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ups.. w 2006 r sprzedawałem merani Galux za nieco ponad 23 tys.. zmieniło się trochę może dodam że to okna dębowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.03.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ale.. jest dąb droższy od meranti o 20% i jest też tańszy o 20% - czyli na mikrozłączach. Byłem przekonany, że ceny są teraz atrakcyjniejsze.. a jak widać - nie są chociaż jak pamiętam boom z lat 2007-2008 to teraz na pewno nie jest drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 11.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 no własnie ja mam dębowe okna Urzędowskiego. średnio dobre dziś kupiłbym inne. niby nic, ale okucia do bani do tego uszczelki nie za fajne...kupiłem w 2008 komplet 24000,- ale mam duże drzwi tarasowe zamiast okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.03.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 ? Chciałbym poznać Twoje konkretne zarzuty. Niby nic, wygląda mi na niekonserwowane okna (SMAROWANIE!) do tego zamontowane przed tynkami. Aha, jeśli masz łuki RU to faktycznie mogą stwarzać problemy egulacyjne mniej doświadczonym montażystom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetatomek 14.03.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 WitamCzy ktos z was robil ogrzewanie podlogowe w Librze, jak sie sprawuje?moze wiecie na ktorej stronie byla na ten temat dyskusja bo juz jest114stron i sporo czasu zajeloby znow czytanie wszystkiego:))z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecie 15.03.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Dzięki swimmer za odpowiedź, bo właśnie nie dokońca bylismy przekonani do tych okien ale już teraz wiem że wybierzemy inne, a jak z drzwiami też masz jakieś uwagi do nich? U nas w kwietniu są targi "dom i ogród" to chyba poczekamy na nie i zobaczymy ca tam oferuja. Ale jakbyś mógł mi odpowiedzić jeszcze na temat drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 24.03.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Do drzwi odwrotnie niż do okien nie mam żadnych, ale to żarnych zastrzeżeń. Są super -polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 24.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam Czy ktos z was robil ogrzewanie podlogowe w Librze, jak sie sprawuje?moze wiecie na ktorej stronie byla na ten temat dyskusja bo juz jest114stron i sporo czasu zajeloby znow czytanie wszystkiego:))z gory dziekuje za odpowiedzi ja mam, ale obsługuje je pompa ciepła - czyli źródło niskotemperaturowe. Ja sobie chwalę, a tu gdzie mieszkam nie jest przecież ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 29.03.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Jakie zakupiliście drzwi wewnętrzne do okien w kolorze złoty dąb. Wklejcie zdjęcia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecie 29.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 My kupiliśmy KMTPlus z dostawką w kolorze złoty dąb ale zamontują mi w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts