Titulinka 10.05.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 WitamKilka zdjęć z prac nad elewacją mojej Libry. Narazie tylko dwie sciany.http://images49.fotosik.pl/855/ea5efe6b4c99c5eem.jpghttp://images49.fotosik.pl/855/ea5efe6b4c99c5eem.jpghttp://images35.fotosik.pl/659/378cbc4251798016m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HubertWiki 20.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) witam zalam strop do libry poszukuje wykonawce ktory zrobi wieszak do trzymania krokwi i te metalowe okucia. pomocy gdzie to kupiliscie lub dostaliście prosze o namiary bo bardzo tego potrzebuje a jak juz znajde wykonawce to krzyczą 6000zł masakra:( Witam, ja mam pytanie z innej kategorii, proszę napiszcie którzy mają to za sobą, w jaki sposób zabezpieczyliście się przed nawiewem zimna w mroźne noce przez wlot powietrza przez ścianę, który stanowi napowietrzenie do kominka, czy stosowaliście jakieś specjalne rozwiązania? przecież dziura w ścianie jest na wylot w jednym poziomie... podobnie w kotłowni. Z góry dziekuję za odpowiedź Budujący Edytowane 20 Maja 2011 przez HubertWiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kufle 10.06.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witam wszystkich:) Ale macie piękne domki. Jestem tu nowa:-D Budujemy Librę I ( napiszę potem jak ten etap, na którym jesteśmy, się nazywa-muszę spytać męża- o profesjonalną nazwę , co by gafy na początku nie strzelić) Mam takie pytanie: czy za kominem w górnej łazience zmieści się pralka? może ktoś wie ile tam jest szerokości? Dziękiuję z góry za odp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 10.06.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Spokojnie wejdzie pralka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kufle 13.06.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dzięki EDZIA I Trochę mnie nurtował ten temat - bo byłam ostatnio w Librze (stan surowy) i wydawało mi się , że tam jest strasznie mało miejsca. Dzięki raz jeszcze:) Aha - jesteśmy na etapie wylewania chudziaka:) więc dłuuuuuuuuuuuga droga przed nami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 17.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Około 9-10 stron wstecz są wklejone wizualizacje mojej łazienki przed wykonaniem i można podglądnąć pralkę za kominem (dla nas jest to super rozwiązanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mihu23 25.06.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witam serdecznie! Mam pytanie do szanownych forowiczów, otóż, czy jest wśród was ktoś, kto buduje Librę w województwie dolnośląskim? Najlepiej w okolicach Wrocławia, choć inne zakątki województwa też są mile widziane Sam osobiście jestem bardzo zainteresowany budową tego domu i chętnie porozmawiałbym ze szczęśliwym właścicielem i obejrzał domek niezależnie od stopnia wykończenia Bardzo proszę o odpowiedzi na PW lub tutaj Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziarek 28.06.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 witam Mam pytanie odnośnie kominka.Czy zastosował ktoś z Was kominek dwustronny wbudowany w komin tak aby rozpalanie i podkładanie drewna odbywało się z garażu?? jeżeli tak to prosiłbym o odpowiedź na forum lub na e-maila: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechan 10.07.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 ja mam, ale obsługuje je pompa ciepła - czyli źródło niskotemperaturowe. Ja sobie chwalę, a tu gdzie mieszkam nie jest przecież ciepło. Witam. Ma moze ktos uwagi do podlogowki w domu libra 1? Jakie rozstawy rurek sie kladzie z jakich systemow (producentow) korzystaliscie ?Moze ma ktos projekt takiej podlogowki.Na co zwrocic uwage? Prosze jesli ktos ma prosze podzielic sie uwagami [email protected] Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kufle 23.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Dzięki Pablo 114 i Edzia za odwiedzi dotyczące miejsca za kominem w górnej łazience:) A mieści się Wam tam też suszarka do suszenia ubrań, czy jakieś sznurki? bo nie wiem czy powiększać tę część kosztem garderoby, tak by powstała tam taka mała pralnia, aby w łazience nie mieć porozwieszanego prania. I mam jeszcze jedno pytanie: jeżeli ściankę kolankową podniosę o jeden pustak , to ile ona będzie miała wysokości po wykończeniu (tzn. wylaniu podług itp) ????? Mój majster mówi, że około 90 cm , ale z tego co tu wyczytałam , to każdy pisze, że 70 cm:bash: Szefo mówi, że to będzie 25cm jeden pustak + 25 cm drugi dołożony pustak + 20coś cm wieniec + 20coś jakaś belka (?????????) - posadzka 10 cm = 90 Może mnie ktoś uświadomić , jak to naprawdę jest Mój majster jest z tych, co "aby szybciej" bo ma 20 budów rocznie "na głowie" hmmmmmmmmm;-(((((( Dzięki z góry za odpowiedź PS Mamy wylany już stropik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kufle 25.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jeszcze jedna prośba- czy ktoś może ma na zdjęciu tę część łazienki za kominem (albo jakiś link). Baaaaaaaardzo byłabym wdzięczna. Oglądałam Pabla wizualizację( dzięki) , ale może jakiś real (nie mylić z real madryt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Titulinka 29.07.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dzisiaj będę u siebie na budwe i zrobie fotkę, zamieszczę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Titulinka 29.07.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dzisiaj będę u siebie na budwe i zrobie fotkę, zamieszczę wieczorem Niestety nie mam zdjęć . Stolarz dzisiaj zaczął robić schody i nie udało mi się dostać na poddasze, jak tylko skończy wkleję zdjęcia schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanek84 31.07.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witammieliśmy zamiar budować libre, ale każdy nam odradza ze względu na duży koszt dachu, czy jest ktoś na forum kto budował ten dom kończył w tym roku i ile go wyniósł dach kompletny i czym kryty?? i cały dom może ktoś ma rozpisane wszytkie ceny co ile wyniosło do stanu surowego?? czy faktycznie jest taki drogi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kufle 01.08.2011 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Titulinka byłabym ogromnie wdzięczna:) ale Wam fajnie, Wy już schody...eh - pomarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Titulinka 01.08.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Titulinka byłabym ogromnie wdzięczna:) ale Wam fajnie, Wy już schody...eh - pomarzyć... Kufle na poddasze będę mogła wejść jutro - przepraszam że to tyle trwa ale nie wolno mi chodzić po schodach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kufle 02.08.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Titulinka - rozumiem:) no jak nie wolno, to nie wolno... poczekam cierpliwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kufle 02.08.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Romanek 84 - ja co prawda nie mam jeszcze dachu, ale niedługo powinni do mnie przyjść fachowcy - tylko, że my będziemy kryć blachodachówką to nie wiem czy Cię to będzie interesować , w tym tygodniu mamy mieć wycenę. Z tego co pamiętam , to za robotę to około 10 tyś mamy płacić Podejrzewam, że jest tu na forum, ktoś kto Ci może bardziej pomóc (bo my to dopiero raczkujący librowicze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanek84 03.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) Kufle - ale interesuje mnie właśnie najbardziej blachodachówka niestety na dachówke nas nie będzie stać.Więc czekam na wiadomośc jakby co to można pisac na meila [email protected]. A jeszcze pytanko do tej pory ile wszystko wyniosło?? i za tą robocizne 10 tyś to łącznie z całą wieźbą czy tylko pokrycie blachą? Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez romanek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Titulinka 03.08.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam, Nareszcie mogę zamieścić obiecane zdjecia. Niestety nie są najlepszej jakości bo są robione telefonem. Łazienka na górzxe narazie nie jest wykończona (czeka na przypływ gotówki :) Wejście do schowka http://images50.fotosik.pl/1025/23cdc4d8a6f6ae13med.jpg Schowek za kominem http://images39.fotosik.pl/997/eaa1a5c43e82f9c6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts