TOMAS 73 27.10.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Nio innej mozliwosci raczej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Librowiczka 05.11.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Czy mozecie pokazac swoje górne łazienki - projekty lub juz gotowe realizacje?chetnie obejrzałabym wasze pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver16 02.01.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 witam wszystkich librowiczow w tym roku planuje zaczac prace nad naszym domem i bedzie to wlasnie libra z checia zobaczylbym jakas libre ktora jest juz gotowa albo w trakcie budowy, takze jak ktos buduje na Slasku to prosze o jakis kontakt moze ktos zgodzi sie na delikatne ogledziny pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver16 09.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 moglby ktos wrzucic zdjecie stryszku chodzi mi o wielkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMAS 73 18.01.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Gdzies ok 4mx4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanek84 22.02.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witamczy ktoś z tego forum kupował okna z oknoplastu ale u ich przedstawicieli w OLKUSZU lub SOSNOWCU. Paru moich znajomych kupowali u nich okna i podobno montarzyści to tragedia jakby żule z pod sklepu i to w sosnowcu i olkuszu to samo na forach innych to samo piszą, jak czytałem to są tylko przedstawiciele i oni sami sobie zatrudniają ekipy tylko tanim kosztem nie wykształconych. Nie wiem jak jest z główną siedzibą w Krakowie czy przyjechaliby zamontować to jest jakieś 70km w jedną strone. Podejrzewam że główna firma dobrze montuje?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMAS 73 08.05.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 U mnie byli z Krakowa ,pelna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanek84 20.01.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witamczy ktoś może ma fotki stryszku tylko od dołu jak jeszcze są same krokwie? Planuje robić ten stryszek co prawda w innym domku ale bardzo zbliżonym do Libry i nie wiem od czego się zabrać? czy kładliści jakieś krokwie na ściankach działowych? a potem na nich krokwie do jętek mocowane? jak ktoś ma jakies fotki to prosiłbym na meila: [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sgaczynski 18.03.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Witam Ile wam poszło na ocieplenie poddasza wełny? Jestem na tym etapie teraz. Dziekuje za pomoc. Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzynek12 25.04.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam czy ktoś buduje Libre w okolicach poznania>? proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witto84 29.10.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Witam. To mój pierwszy post i chciabym wszystkim którzy wybudowali lub budują librę pogratulować domu i cierpliwości przy budowie. U mnie sprawa wygląda trochę inaczej - mam możliwość kupienia domu Libra ( projekt z piwnicą!) , dom jest w stanie surowym zamkniętym, wybudowany w 2012-2013, ma zrobioną elektrykę, hydraulikę bez pieca i grzejników, tynki ręczne, zrobiona podbitka karton-gips, na dachu położona dachówka, dom ocieplony styropianem , otynkowany, bez baranka. W środku brak schodów, gołe ściany i kable. Dzałka 8 arów. I teraz pytanie do Was - ekspertów : ile wg Was jest warty dom w takim stanie? Ile kosztuje budowa takiego domu? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i informacje. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts